Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe Amarok: Volkswagen plaagt de middenconsole

‘S Werelds eerste Volkswagen bedrijfswagen pick-up zal binnenkort te zien zijn – en dat is waar het nieuwe interieur om de hoek komt kijken. Het bedieningsscherm van de nieuwe Amarok zal verticaal zijn en 12 inch bereiken. Het zorgt voor een beter overzicht en volledige controlemogelijkheden. Het toestel werd onthuld in een korte video.

Een beter overzicht en gemakkelijker toegang tot de bedieningselementen van de nieuwe best-in-class Volkswagen commerciële pick-up: de digitale cockpit en het display (10 tot 12 inch), die verticaal boven de middenconsole lijken te zijn verhoogd, openen veel nieuwe mogelijkheden in dit deel. Het combineert digitale functies met zeer handige druk- of draaiknoppen, voor intuïtief gebruik.

Meer dan dertig rijhulpsystemen, configureerbaar vanaf het scherm, betreden de wereld van Amarok Pick-up. Twintig daarvan zijn voor het eerst beschikbaar in het assortiment, waaronder rijstrookassistenten en rijbaanwisselassistenten, lichtregeling en snelheidsregeling, maar ook naderingscamera’s en beveiligingssystemen. Verkeersbordidentificatie. Alle interacties tussen gebruikers en de vrachtwagen, bijvoorbeeld online services zoals We Connect-navigatie, airconditioning, infotainmentsystemen, navigatietools, parkeerassistenten of een exclusief premium audiosysteem (afhankelijk van modelspecificaties) kunnen eenvoudig worden beheerd vanuit het centrale bedieningspaneel . Onder het scherm biedt een reeks uitgelijnde knoppen snelle toegang tot enkele van de vele functies. Na de lichten van intelligentie. Licht en de naam “Amarok” gegraveerd over de gehele lengte van de achterklep, die al aan het publiek is voorgesteld, het nieuwe verticale bedieningsscherm in de cabine is slechts een van de vele opvallende ontwerp- en technische elementen van de nieuwe pick-up, die geleidelijk wordt onthuld door Volkswagen Bedrijfswagens.

READ  Rijdt u op GNR in plaats van diesel?…. “Het is ten strengste verboden”, legt een van de professionals uit de sector uit