Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuw-Zeeland wil rijke toeristen aantrekken, niet degenen die $ 10 per dag uitgeven

Het land, dat op 1 augustus zijn grenzen weer volledig openstelde voor buitenlandse reizigers, wil zich richten op “big spenders”.

De strategie wordt aangenomen. Meer dan twee jaar nadat de Covid-19-pandemie zich verspreidde, heropende Nieuw-Zeeland op 1 augustus zijn grenzen volledig voor buitenlandse reizigers. De regering wil nu toeristen terug naar het land halen, maar niet zomaar iedereen. Woensdag ging de Nieuw-Zeelandse minister van Toerisme Stuart Nash ervan uit dat hij liever “Grote uitgevers“.

Als het gaat om het richten van onze marketingstrategie, zal deze zich niet verontschuldigen tegenover deze toeristen van hoge kwaliteitTerwijl hij een regeringsplan presenteerde om de toerismesector te stimuleren, wat cruciaal is voor de Nieuw-Zeelandse economie, vertegenwoordigde het ongeveer 9% van het BBP vóór de gezondheidscrisis. “We verwelkomen reizigers… [mais] We richten ons niet op mensen die Facebook gebruiken hoe ze voor 10 dollar per dag door ons land kunnen reizen om instant noedels te eten“, hij voegde toe.

In 2020 had Stuart Nash deze strategie al op zich genomen en merkte op dat zijn land zich zou richten op “schaamteloosRijke reizigers zullen proberen toeristen aan te trekken die:Vlieg in business class of premium economy class, huur een helikopter en maak een rondreis [du glacier] Eet dan Franz Josef in een prima restaurant“.

Gevraagd door het Britse dagblad WachterJames Higham, hoogleraar toerisme aan de Nieuw-Zeelandse Universiteit van Otago, staat sceptisch tegenover de strategie van de regering. Volgens hem is het idee dat “Vermogende particulierenZe zullen meer uitgeven aan reizen dan het toeristenbudget dat niet door onderzoek wordt ondersteund. “Daar is geen bewijs voorHij, aan de andere kant, benadrukte hun superieure impact op het milieu.

READ  Nieuwe natuurbrand uit de hand gelopen in Noord-Californië

zie ook – Aan de Spaanse kust zetten personeelstekorten het toerisme onder druk