Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Nieuw decor, nieuwe sfeer’: Buffalo Grill dumpt de indianen en cowboys

Voorbij zijn de Indianen en de cowboys. Buffalo Grill Hij nam afscheid van zijn twee inspiratiebronnen die vanaf het begin zijn werk vonden. Geconfronteerd met een crisis, gedwongen om zichzelf opnieuw uit te vinden, heeft de fastfoodketen – vooral herkenbaar aan de driehoekige vorm van zijn restaurants (voor de meeste van deze restaurants) – een geheel nieuwe ambitie aangenomen, namelijk een “grillhouse” worden.

Niks zal veranderen Echt bij Buffalo GrillWaar de grill al eigenaar is. Welkomstsalade, zelfs gewaardeerd door trouwe klanten Thema van de Facebook-pagina, pauze. Alleen de aankleding verandert, volgens informatie van BFM TV wordt 80 miljoen euro geïnvesteerd in de modernisering van restaurants. “Bye bye far west, nieuw decor, nieuwe sfeer”, vat het merk samen in een reclamespotje.

De Buffalo Grill is nu gedwongen zichzelf opnieuw uit te vinden om opnieuw een beroep te doen op het publiek. Tegen de achtergrond van het Covid-19-virus, waardoor restaurants enkele maanden moesten sluiten, daalde de ketenomzet in 2020 met 40%. Iedereen denkt ook aan het lot van Flunch die, Hij heeft zichzelf niet opnieuw uitgevonden, moest winkels in het hele land sluiten en honderden banen schrappen.

Zoals BFM TV ons eraan herinnert, werd de restaurantketen die in 1980 werd opgericht door ondernemer Christian Pickart, geïnspireerd door het begin. Diners Amerikaanse stijl langs de weg. Het bedrijf profiteerde vervolgens van de sluiting van de fabrieken van Total om het snel klaar te krijgen. Het merk heeft nu meer dan 300 restaurants in heel Frankrijk. Daarna blijft de eetlust van de keten gezond Verworven, in september 2020, Courtepaille Restaurants.

READ  Beperkte mobilisatie voor de eerste nationale staking