Niet ver achter de prestatie van de Bulls zal UBB vrijwel zeker de eerste plaats in Groep A veiligstellen

Een ingewikkeld begin van de wedstrijd

Maar UBB had al vroeg in de wedstrijd moeite met de fysieke uitdaging van de Bulls. Bij rust (26-14) behaalde het Zuid-Afrikaanse nationale team het aanvallende voordeel dankzij een sterke dubbelscore van Coetzee (7H27H) Artikel door Williams (17H) en een andere van Creel (40H). Onder druk verdubbelden de Girondins hun fouten in de eerste helft (7, gele kaart voor Sadie, 7e), maar waren effectief bij zeldzame kansen door de eerste poging van Boros te scoren (14H) en de tweede door Coleman (33H), wegens numerieke superioriteit (gele kaart voor Steinekamp, ​​31H).

UBB gaf niet op

Aan het begin van de tweede helft zette het Bulls-team zijn momentum voort met een poging van Loro (43H) met 19 punten voorsprong (33-14). Maar UBB gaf niet op om de aanvalsbonus veilig te stellen dankzij de pogingen van Tambwe (50H) en Tatavo (55H) die reageerde op Babir (53H). Na bevrijd te zijn van enige druk, zette het Bordelais-team zijn inspanningen voort om de Bulls (43-40) weer te achtervolgen met twee pogingen van Abadi (60).H) en Tatavo (67H). De Bulls kwamen weer op adem na een strafschop van Van der Walt (46-40, 74).H). UBB miste de final touch vanaf 22 meter (80H) En het resultaat bleef daar.

READ  Aanwinst, logo, stadion, Komboaré... Landreau onthult project Collectif Nantais