Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

New York: Er werd een been gevonden in de metro en de politie zoekt naar het lichaam

New York: Er werd een been gevonden in de metro en de politie zoekt naar het lichaam

Een menselijk been werd dit weekend gevonden langs metrolijnen in New York, zei ze dinsdag, bij een gruwelijk incident dat de politie in de grote Amerikaanse stad onderzoekt om het lichaam te vinden.

Volgens de politie van New York (NYPD) reageerden de agenten zaterdagmiddag op een oproep waarin werd gemeld dat er ‘menselijke resten’ waren gevonden langs het vierbaanscircuit in de Bronx.

“Bij aankomst merkten agenten een menselijk been op”, voegde de politie eraan toe in een verklaring.

Dramatische incidenten in de metro

Het gigantische metrosysteem van New York is de afgelopen jaren het toneel geweest van zeldzame, maar vaak gepubliceerde, dramatische incidenten, zoals die waarbij criminelen passagiers op het spoor duwden of mensen die aan psychische stoornissen leden.

De autoriteiten proberen ook het bewustzijn te vergroten over het fenomeen ‘subwaysurfers’, waaghalzen die zichzelf filmen op de daken van een rijdende auto om opzienbarende video’s op sociale netwerken te plaatsen, wat de afgelopen jaren tot verschillende dodelijke ongelukken heeft geleid.

Vorige week kwam een ​​34-jarige man om het leven en raakten vijf andere mensen gewond na een schietpartij op een perron van een ander station in de Bronx.

READ  Politierapport waarin de betrokkenheid van Marine Le Pen wordt aangegeven