Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

New World is Steam’s grootste lancering van het jaar en servers hebben het niet volgehouden

Beste avonturiers – Bedankt voor jullie steun bij het lanceren van een nieuwe wereld! We zijn op de hoogte van problemen met onze servers en wachtrijen en werken er momenteel aan. Bedankt voor je geduld en begripHet Twitter-account van de game werd halverwege de middag gepost, al kan worden opgemerkt dat de servers vanmorgen al vol waren.

Spelers zijn aan de situatie gewend, maar het is mogelijk dat Amazon Games verrast was door deze start die nu al als massaal kan worden omschreven. volgens statistieken SteamDBHet aantal online RPG’s piekt met 66.5017 gelijktijdige spelers en het blijft met de minuut groeien. Is het veel? Ja ook. Ter vergelijking: de grootste prestatie van een nieuw product dat dit jaar werd uitgebracht, was voor Walheim, toen het op 21 februari 502.387 spelers verzamelde.

Het is niet verwonderlijk dat, gezien het feit dat de meeste spelers momenteel vastzitten op een wachtlijst, vroege Steam-gebruikersrecensies al negatief zijn. Veel gebruikers zijn verrast als ze zien dat de servers minder dan 2.000 plaatsen hebben en bekritiseren Amazon Games omdat ze de lessen van de verschillende proefversies niet hebben geleerd.

Kortom, voor zover we kunnen zeggen, is het zeker niet de moeite waard om je avond te boeken, tenzij je voor de lol een bijdrage wilt leveren aan de drukte, en dat de echte lancering van nieuwe wereld Iets later zal het ongetwijfeld met een groot deel van de spelers gebeuren. Ten slotte is er nog een laatste kleine vertraging voor Amazon Games.