Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Netflix: Ryan Reynolds en Dwayne Johnson vechten in Red Notice trailer

Na 6 Underground keert Ryan Reynolds terug naar Netflix met een spannende, onvermijdelijk hilarische actiefilm. De acteur, die momenteel Free Guy speelt, speelt Dwayne Johnson en Gal Gadot in Red Notice.

Ryan Reynolds op alle data. Acteur, meer bankabel dan ooit en op rekening vrije manMoet deze keer zijn gevoel voor participatie in dienst stellen van het Netflix-platform. na, na 6 ondergrondsVerre van een meesterwerk te zijn, keert de Deadpool-vertaler terug naar de actiekomedieposter onder leiding van Rawson Marshall Thurber. Hier vertelt de Amerikaanse scenarioschrijver en regisseur de avonturen van een FBI-onderzoeker die criminelen achtervolgt. Terwijl Interpol een “rood alarm”, zal het personage gespeeld door Dwayne Johnson er alles aan moeten doen om ze te pakken te krijgen.

Dit type productie is de regisseur niet vreemd omdat hij al meerdere speelfilms van dit type heeft getekend. Hij vindt ook een acteur die hij goed kent, want hij heeft al met Dwayne Johnson gewerkt Wolkenkrabber En Bijna geheime agenten, respectievelijk in 2018 en 2016. Het wordt echter zijn eerste samenwerking met Ryan Reynolds en Gal Gadot.

Actrice die indruk maakte door te spelen geweldige vrouw Voor DC keert ze terug naar haar eerste liefde door een meedogenloze crimineel te spelen in Red Notice. Ze had haar eerste stappen op het grote scherm gezet door Gisele Harabo erin te spelen Snel en furieus 4. In het zevende opus had ze kort de schouders gewreven met Dwayne Johnson die Luke Hobbs speelde.

Om zijn fans de speelfilm te laten ontdekken, deelde Ryan Reynolds de video op zijn YouTube-account en stuurde hij een klein bericht naar zijn medesterren. “Het leven imiteert niet altijd kunst, maar ik zou elke dag een smoking dragen en karate doen met The Rock en Gal Gadot als ik kon.”

Netflix Ontmoet alle Bastogne-fans vanaf 12 november!