Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alan Wake Remastered gespot op verschillende sites, uitgebracht in oktober! | Xbox One

Het is een erg populair spel bij Xbox-gamers en het staat duidelijk op het punt een comeback te maken. In feite, zeker Alan Wake Het komt binnenkort in aanmerking voor remaster. Via meerdere sites Taiwanees We hebben ook vernomen dat Alan Wake Remastered is gepland voor Xbox, PlayStation 4 en PS5. Volgens verschillende insiders wordt Remedy volgende week ook aangekondigd terwijl de releasedatum 5 oktober 2021 is.

Lees ook: Crossfire X, 2 controllergames, AAA met Epic … Remedy evalueert zijn projecten

De Transformer voor Alan Wake 2?

Als we niet echt weten wat we van deze reboot kunnen verwachten, weten we aan de andere kant dat Alan Wake 2 in de maak is bij Epic Games. Afgelopen maart noemde Jeff Grob het project. Volgens hem is Alan Wake 2 goed in ontwikkeling en heeft Remedy samengewerkt met Epic Games om dit langverwachte vervolg te creëren. Remedy’s recordomzet vorig jaar, gedreven door het succes van Control, stelt de studio in staat om aan meerdere games tegelijk te werken, dus Alan Wake 2 zal daar een van zijn.

Control heeft geprofiteerd van een tijdelijke exclusiviteit in de Epic Games Store, dus het zou niet echt verwonderlijk zijn als de twee bedrijven zich weer zouden verenigen in een nieuwe productie. Het is ook mogelijk dat Epic Games een deel van de game financiert om tijdelijke exclusiviteit op zijn platform te krijgen voordat de titel andere platforms bereikt, waaronder Xbox Series X | S en PS5.

Als de release van de Remaster nooit gemakkelijk is, hebben we helaas geen andere keuze dan te wachten op de officialisering van dit vervolg.

READ  Herman Miller Aeron Gaming Test: een bank die zijn spel goed verbergt