Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een van de gratis spellen voor de maand oktober is uitgelekt en het is uitstekend

Per maand, Sony biedt veel games voor PlayStation Plus-abonneesHet is een betaalde service waarmee je online kunt spelen en kunt profiteren van verschillende functies. Om ze te behouden, steekt de Japanse reus zijn hand in de portemonnee om verschillende titels vrij te maken. Games die regelmatig lekken, zoals de games van september. En hoewel oktober nog ver weg is, is een van de aangeboden games mogelijk uitgelekt.

Lek voor een van de ps plus games in oktober?

September zag de komst van games Te gaar! Alles wat je kunt etenEn huurmoordenaar 2 En Roofdier: jachtgebied Gratis in launcher-bibliotheken. Titels die meerdere keren zijn uitgelekt voordat PlayStation werd geformaliseerd. De gebruikelijke lekken die bij ons binnenkomen vóór de aankomende gratis PlayStation Plus-games zijn te wijten. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat oktober niet anders is dan de vorige. En om een ​​goede reden, nog maar net begonnen, lijkt september ons een van de gratis spellen voor oktober te hebben gebracht, een die nog moet worden aangekondigd.

Vorige week lekte al de releasedatum van de titel die al een tijdje zou aankomen. Fans van het werk van Remedy Entertainment zouden dus de kans moeten krijgen om een ​​aangepaste versie van te ontdekkenAlan Wake, getiteld nuchter Alan Wake geremasterd. De game wordt, als we het lek geloven, op 5 oktober uitgebracht, zowel op Xbox als PlayStation. Dit wordt het eerste spel Alan Wake Het wordt uitgebracht op de PlayStation-console. Een nieuw lek dat alleen deze exit ondersteunt, is al aan het licht gebracht door eerdere lekken en informatie die door verschillende insiders is gedeeld.

READ  Razer Book 13 review: een sobere ultrabook met een tastbaar formaat

Maar de eigenaardigheid van deze versie ligt in zijn geschiedenis. En niet voor niets is 5 oktober alleen de eerste donderdag van de maand. Zelfs als de gemiddelde persoon niet veel belang hecht aan dergelijke informatie, is het vermeldenswaard dat PlayStation op deze datum meestal zijn gratis maandelijkse PlayStation Plus-games aanbiedt. Daarnaast toonde Sony dit jaar de wens om nieuw uitgebrachte games gratis aan te bieden via PlayStation Plus, zoals Oddworld: Soulstorm waar Vernietig alle sterren En de PS5-versie van Een plaagverhaal: onschuld.

Dus het is waarschijnlijk een van de gratis spellen voor de maand oktober PlayStation Plus, vinden we de opnieuw ontworpen versie vanAlan Wake. Er is natuurlijk nog niets bevestigd. Officieel bestaat de game niet eens. Deze maand staan ​​er echter verschillende evenementen gepland en de game wordt in de komende weken aangekondigd. Maar om zeker te zijn, moeten we nog even geduld hebben.