Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Amerikaanse marine ontwikkelt een apparaat dat mensen kan stoppen met praten

Amerikaanse marine en marine-ingenieurs AmerikaansIk ben erin geslaagd een apparaat te ontwikkelen dat sommige mensen zou kunnen dwingen hun mond te houden. De AHAD kan dus de spraak van een persoon opnemen en direct afspelen, op basis van de informatie die is ontvangen van populaire mechanica, doorgegeven door Hoofdstad Deze zondag.

Dan is de concentratie van de persoon verstoord en houdt hij het liefst automatisch stil. Dit mobiele apparaat is ontwikkeld door: Mohandessin In Naval Surface Warfare, Division Crane, een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum van de Amerikaanse marine in Indiana, Verenigde Staten. was het systeem
Gepatenteerd Volgens 2019 nieuwe wetenschappers. Maar het bestaan ​​ervan werd pas dit jaar onthuld.

Krijg resultaten zonder blijvende schade te veroorzaken

Het gebruik van dit toestel belooft enorm te worden. “Door gebruik te maken van directionele microfoons en luidsprekers, wordt alleen de stem van de doelpersoon door het systeem opgepikt en is de enige persoon die de audiodoorgifte hoort”, zegt de octrooiaanvraag. Bovendien, als een met AHAD uitgerust apparaat “op een muur of een hoek is gericht, kan het ook geluid op het doeloppervlak projecteren zodat het lijkt alsof het geluid van het doel komt.”

maar dat is niet alles. Het apparaat zou ook door de Amerikaanse marine kunnen worden gebruikt als een normaal audiorelais, wat handig kan zijn om instructies aan een ander schip te geven of een gesprek te beginnen. AHAD behoort tot de categorie van niet-dodelijke wapensystemen, die zijn ontworpen om resultaten te behalen zonder blijvende schade aan te richten.