Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse koningin Maxima in het zwart ter herdenking van 4 mei

Koningin Maxima werd deze dinsdag in Amsterdam gevierd, samen met haar man, koning Willem Alexander en premier Mark Rutte, in een traditionele ceremonie op 4 mei in een zeer kleine commissie vanwege Covid-19.

Meestal is de Dam in Amsterdam op dit moment van herinnering vol met mensen. Deze dinsdag werd echter de traditionele viering van 4 mei gehouden in een kleine commissie rond koning Willem Alexander en koningin Maxima der Nederlanden. Het is een eerbetoon aan de ongeveer 200.000 burgers en soldaten uit het Koninkrijk die zijn omgekomen tijdens de Tweede Wereldoorlog, evenals aan de soldaten die sinds 1945 op het ereveld zijn gesneuveld tijdens conflicten en vredeshandhavingsoperaties.

Laten we nog eens kijken op de foto’s: Willem Alexander vierde zijn 54ste verjaardag in Eindhoven met Maxima en hun dochters

Naast het koningspaar waren er premier Mark Rutte, minister van Defensie Anck Bielefeld, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Paulus Blokhs, en de drie ministers in opdracht van Aruba, Curaçao en Sint Maarten, en de Nederlandse overzeese gebieden. Gebieden, legde het paleis uit. . Enkele vertegenwoordigers van verschillende groepen oorlogsslachtoffers en hun familieleden waren ook aanwezig.

Maxima koos voor een lange mantel en muts

Zoals elk jaar leggen de koning en zijn vrouw een krans bij het Nationaal Monument. Moeder van Prinsessen, Catherine Amalia, Alexia en Ariane, die haar vijftigste verjaardag vierte Zijn verjaardag op 17 mei werd van top tot teen in het zwart getoond, zoals elk jaar op het evenement, daarna koos hij voor een extra lange jurk en een beanie.

Elke reproductie is verboden