Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: Mourinho springt op Rome! (Officieel) – Voetbal

Een paar uur nadat het vertrek van zijn coach Paolo Fonseca werd geformaliseerd aan het einde van zijn contract in juni, kondigde Roma de komst aan van Jose Mourinho voor het volgende seizoen!

Mourinho heeft al werk gevonden voor volgend seizoen

Zal bewegen op de bank AS Roma! Dinsdag maakte de Italiaanse club officieel bekend dat de samenwerking met coach Paolo Fonseca aan het einde van zijn contract in juni is beëindigd. Een verwachte start vanwege de tegenvallende resultaten van de huidige zevende editie in de Italiaanse eerste divisie, die waarschijnlijk wordt uitgeschakeld in de Europese League na de zware tegenslag tegen Manchester United (2-6) in de halve finale heenwedstrijd.

Aan de andere kant werd er minder geanticipeerd op de identiteit van zijn opvolger. In de afgelopen dagen kondigde de Italiaanse pers vol vertrouwen de komst aan van Maurizio Sarri op los sinds Juventus afgelopen augustus Turijn verliet. Maar uiteindelijk zal Jose Mourinho degene zijn die op de bank zit in Gilorossi!

Mourinho zei dat hij bereid was een jaar te wachten

Een verrassende handtekening, gezien de recente opmerkingen over de Special One. Ik wacht voordat ik weer ga voetballen. Niet alleen om de juiste club te vinden, maar ook om de juiste cultuur te vinden. Misschien is volgend seizoen voorbarig, we zullen zien In de woorden van de Portugese technicus afgelopen zaterdag in The Times.

Hij hoefde niet lang te wachten. Amper twee weken nadat hij werd ontslagen bij Tottenham, staat Mourinho voor een nieuwe uitdaging in Rome, waar hij tekende tot juni 2024. Na 11 jaar vertrek uit Inter Milaan keert Lucittano terug naar de Serie A na proeven in Spanje (Real Madrid) daarna. . In Engeland (Chelsea, Manchester United en Tottenham).

READ  LIVE - Covid-19: Frankrijk zakt onder de drempel van 2.500 patiënten op de intensive care

De handtekening van Rome Grote held

Hij is een geweldige kampioen die op alle niveaus titels heeft gewonnen. Goss zal enorm leiderschap en expertise inbrengen in ons ambitieuze project. De benoeming van Juice is een belangrijke stap in het opbouwen van een langdurige en consistente winnende cultuur in de hele club. Clubeigenaren Dan en Ryan Friedkin zeiden in een verklaring.

Mourinho van zijn kant benadrukte de ambities van de Roemeense club om zijn keuze te rechtvaardigen. Na ontmoetingen met de eigenaren en Thiago Pinto (General Manager) begreep ik meteen de volle reikwijdte van hun ambities richting Rome. Het is dezelfde ambitie en dynamiek die mij altijd heeft gedreven en samen willen we de komende jaren bouwen aan een succesvol project.

Wat vind je van de keuze van Mourinho voor Rome? Reageer en debatteer gerust in de buurt Voeg een reactie toe