Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland: Vleesreclame verboden in Haarlem

Amsterdam, Den Haag en Leiden hebben advertenties voor vliegreizen, auto’s met verbrandingsmotoren en koolwaterstoffen al verboden. Harlem, 160.000 mensen ten westen van de hoofdstad nederlands, Verder gaan: alle reclame voor vlees wordt in het openbaar verboden. Geen koteletten in 4×3’s, geen hamburgers aan de kant van bussen… Mensen kunnen niet worden verteld dat er een klimaatcrisis is en worden aangemoedigd om producten te kopen die bijdragen aan deze crisis.Rechtvaardigt Ziggy Glaze, de gekozen vertegenwoordiger van Groenlinks (Ecologisch Links). er achter komen.

Geldig vanaf 2024

De maatregel, die begin september 2022 is afgegeven, gaat in 2024 in. Het werd aangenomen met de steun van CDA’s christen-democratische adviseurs, wier nationale leider, Wopke Hoekstra, in zijn rol ook gesteund werd door de minister van Buitenlandse Zaken, Boeren die deze zomer protesteerden.

Het einde van Harlem komt eigenlijk in een meer verhitte situatie. De regering van de liberale Mark Rudd werd in september 2021 gelanceerd, formeel op de hoogte gesteld door de rechtbanken. De grootste vleesexporteur van het koninkrijk is van plan zijn veestapel met 30% te verminderen. Het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen (14% is wereldwijd afkomstig van vee) is minder dan het halveren van de stikstofuitstoot tegen 2030. Intensieve landbouw verzadigt de bodem.

De centrale organisatie van vleesproducenten is terughoudend. Ze scheldt de autoriteiten uit Dicteer hun smaak Nederlanders, slechts 5% van hen is vegetarisch. Hij heeft nu een reclamecampagne gelanceerd. Slogan: Nederland VlieslandNederland is een land van vlees.