Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland: Mohammed Kudus slaat weer toe

Ajax Amsterdam versloeg zaterdag Heerenveen (5-0) namens Dag 6 van de Eredivisie in Nederland. De Ghanees Mohamed Kudus scoorde opnieuw voor deze nieuwe overwinning voor de Nederlandse club.

Dit is zeker een seizoen dat zijn mooie kleuren begint te tonen voor de 22-jarige voetballer. Na enige twijfel over zijn toekomst bij Ajax Amsterdam, staat Mohamed Kuduz een tijdje rooskleurig in het leven. Vanavond tegen Heerenveen schitterde hij met een brace en scoorde hij de tweede (48e) en derde (59e) goals van zijn kant.

Andere records waren in handen van Klassen (4e), Taylor (14e) en Brophy (70e). Mohammad Kuduz leverde opnieuw een topprestatie. Midden in de week scoorde hij een doelpunt en een assist in de Champions League-zege op Rangers FC (4-0).

© Africafootunited, 2022 Ongeautoriseerd gebruik en/of kopiëren van merkinhoud, afbeeldingen of logo zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Africafootunited is ten strengste verboden. Elke gebruiker die deze copyrightvermeldingen vervalst, wordt door de uitgever van de site civiel- en strafrechtelijk vervolgd.

READ  Prins Harry en Meghan Markle vernederd in Nederland, nieuwe klap voor koppel