Nederland versloeg de Reds in een strafschoppenserie en ze nemen het in de finale op tegen Duitsland

Dit is het einde van de dominantie van de Red Lions, maar het levert niets op. België is uitgeschakeld In de halve finales van het EK hockey In een shootout tegen Nederland. Het rode team verloor met 3-1 in een strafschoppenserie. De oorspronkelijke tijd eindigde op 2-2. België zal zijn titel niet verdedigen tegen Duitsland.

Notulen:

In het eerste kwartier gaan de twee teams op zoek naar elkaar. Er zijn weinig grote kansen en het eerste kwartier eindigt in 0-0. Aan het einde van het eerste kwartier had Dohmen echter de beste kans van de wedstrijd, maar de doelman ging door. Het wordt onder druk gezet door onze rode leeuwen. De Belgen zijn erg goed aan het begin van de halve finales.

Het tweede kwart begint weer zoals het eerste. De Belgen krijgen hun eerste computer in het spel, wat niets oplevert. Wat de Nederlanders betreft, ze werden niet verwaarloosd en dat gold ook voor onze verdediging. Maar de stand is 0-0 in de eerste helft.

Het derde kwartaal begint weer op de best mogelijke manier met de opening van de inschrijvingen voor België. Op een geweldige pass van Gauthier BouckartEn de stoeprand Ontzeg zichzelf niet de opening van het teken. De wedstrijd versmalt een beetje, maar België houdt nog stand.

Na 9 minuten vanaf het einde moet alles opnieuw worden gedaan. Holland keert terug naar het merk. De spanning loopt op en op de computer, Hendriks België is weer aan de leiding. Maar Holland oefende druk uit, kreeg meerdere pc’s en zou vier minuten na afloop van de reglementaire tijd opnieuw scoren.

READ  Tifo OM verspreid in Princes Park!

Het zal dus nodig zijn om te beslissen over de opname. In deze kleine wedstrijd presteert het Nederlands team beter dan het Lions team en plaatst het zich voor de finale. België zal proberen de bronzen medaille te pakken.

En in de finale, zaterdag om 12.30 uur, treft Nederland om 12.00 uur Duitsland, een 2-3 overwinning op Engeland. Even voor 10u speelt België om de derde plaats tegen Engeland.

Na verlies van Nederland in 2017 en de kampioen van de laatste editie twee jaar geleden, spelen de Belgen geen derde finale op rij.