Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland verlengt gezondheidsbeperkingen tot 20 april

Nederland verlengt gezondheidsbeperkingen tot 20 april

Op dinsdag 23 maart kondigde premier Mark Rutte aan dat Nederland de controlemaatregelen zou uitbreiden om de verslechterende Govt-19-epidemie te bestrijden, terwijl de avondklok met een uur zou worden verlengd.

Het aantal contaminanten stijgt weer en er komen steeds meer mensen terug in het ziekenhuis, Legde Mark Rutte uit tijdens de persconferentie. ​Dit is momenteel een verwarrende realiteit, en daarom kunnen we die activiteiten niet laten varen.Moet op 30 maart verhoogd zijn. Maar “Een kleine verandering. Het is logisch om de volgorde van de avondklok te wijzigen omdat de zomertijd nadert en het daglicht wordtHet hoofd van de Nederlandse regering legde uit. Het bevel tot een avondklok werd met een uur vertraagd. Het loopt van 22.00 uur tot 04.30 uur.

Voor de rest verandert er niets“Mark Rutte onderstreepte de winnaar van de assemblageverkiezingen van vorige week. Dus cafés, bars en restaurants zullen gesloten zijn, behalve voor bestellingen.EssentieelWie zal hun gordijn laten zakken als ze niet eerder zijn ontmoet.

De uitvoering van het uitgaansverbod in januari leidde tot rellen in verschillende steden in Nederland, maar de regering acht het nodig om de epidemie het hoofd te bieden. Sinds het uitbreken van de gezondheidscrisis vorig jaar is Nederland, met een bevolking van iets meer dan 17 miljoen, in verband gebracht met meer dan 1,2 miljoen gevallen van het coronavirus en 16.339 doden. Vanaf dinsdag waren 5.636 nieuwe gevallen geïdentificeerd.

READ  Een testconcert brengt 1.300 mensen samen