Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland schort het gebruik van het AstraZeneca-vaccin op als een “voorzorgsmaatregel”

Nederland schort het gebruik van het AstraZeneca-vaccin op als een “voorzorgsmaatregel”

Het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid maakte zondagavond bekend het gebruik van het vaccin tegen het coronavirus AstraZeneca te schorsen, zoals de afgelopen dagen in veel Europese landen.

Werd Nederland Covit-19 is het zesde land in Europa dat stopt met het gebruik van het vaccin Geproduceerd door Zweeds-Brits farmaceutisch bedrijf Astrogeneka.

In Nederland is tot 28 maart een uit voorzorg ingesteld verbod ingesteld. “Op basis van de nieuwe informatie heeft de Nederlandse Geneesmiddelencommissie geadviseerd om de toediening van het Astrogenega-vaccin uit voorzorg op te schorten en is nader onderzoek in behandeling.“Tegen Govt-19”, zei het ministerie van Volksgezondheid in een verklaring.


►►► Lees ook: De werkgroep zegt dat de AstraZeneca-zaak “groter is dan de voordelen”.


Ierland, Noorwegen, Denemarken, IJsland en Bulgarije zijn andere Europese landen die al zijn gestopt met het gebruik van het vaccin. Thailand en de Republiek Congo hebben hun vaccinatiecampagne uitgesteld.

TV Nieuws 03/12/2021

Nieuwsbrief informatie

Ontvang elke ochtend belangrijk nieuws.

OK
Niet meer laten zien

READ  Nederland versiert zich in het oranje om zijn vorst te vieren tijdens Koningstock