Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Nederland zijn 11 gevallen van Britse variant gevonden

Centrum Amsterdam tijdens Coronavirus – Utrecht, Robin / Action Before / SIPA

Officieren Nederlands Er werden elf gevallen van variabiliteit vastgesteld
coronavirus, Verscheen
Onlangs in het VKDat zei het Nederlands Instituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de volksgezondheidsorganisatie van het land, maandag in een verklaring nadat de eerste zaak begin december was ontdekt.

Strengere vormen zijn niet nodig

Een connectie met het Verenigd Koninkrijk kon alleen tot stand worden gebracht door een van de betrokkenen, zo stelde het RIVM wel bevestigend dat dit inderdaad een Britse variant was. Het bedrijf zei dat de zaak nog in onderzoek was.

Volgens onderzoeken in het Verenigd Koninkrijk, De nieuwe variant is besmettelijker dan de oorspronkelijke soort. Maar in dit stadium is er geen bewijs dat het ernstige vormen van de ziekte veroorzaakt.

Iedereen die uit het buitenland komt, heeft een PCR-test nodig

Nederland schortte op 20 december alle passagiersvluchten vanuit het VK op en legde uit dat het begin december het eerste geval van de coronavirusvariant in de Nederlandse regio had ontdekt. Sinds de uitbraak zijn in Nederland meer dan 710.600 Covit-19-contaminanten gemeld.

READ  Nederland, Europees Waterstoflaboratorium