Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland kiest voor herstructureringsstrategie

Geplaatst

Bijwerken

Francinefo
Artikel geschreven door

Een paar dagen voor de jaarlijkse vakantie heeft Nederland gekozen voor een herstructureringsoptie om flinke golven Kovit-19 te voorkomen. Een beheersmaatregel wanneer de Nederlandse indicatoren vergelijkbaar zijn met de Franse indicatoren.

Na zijn eerste dag in de gevangenis in Amsterdam was de Nederlandse hoofdstad niet zoals gewoonlijk druk. Hetzelfde geldt voor de zeldzame toeristen. Zoals op zondag 19 december live vanuit Nederland werd uitgelegd, zei de Franse televisiejournalist Hugo Puffeney dat de Amerikaanse toerist die hij ontmoette, na deze eerste dag van reünie, besloot van land te veranderen om zijn vakantie in Europa te beëindigen.

Beperkingen opgelegd door de Nederlandse overheid sloten alle essentiële bedrijven, theaters, bioscopen, concertzalen en bars, restaurants, sporthallen, kappers en zelfs optiekwinkels. Er zijn andere beperkingen van zeer persoonlijke aard opgelegd. In feite hadden de Nederlanders niet het recht om meer dan twee mensen in huis te hebben. Uitzonderingen zijn mogelijk voor kerst- en nieuwjaarsvieringen wanneer dit aantal oploopt tot vier personen. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 14 januari.

READ  Bitcoin Prime-handelstoepassing