Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland, het koninkrijk van de riviervaart

Nederland, het koninkrijk van de riviervaart

Een paar haltes

Klein Venetië van het Noorden

Amsterdam© MediaWiki

In Amsterdam creëren de vele grachten, de prachtige straten, de musea en de verschillende bezienswaardigheden een zachte en charmante sfeer. Bijgenaamd het ‘Kleine Venetië van het Noorden’, geeft de alomtegenwoordigheid van water de stad al haar essentie.

Je kunt de veerboot naar het stadscentrum nemen of in de buitenwijken stoppen en de trein nemen (een reis van tien minuten). In het Rijksmuseum wordt u verleid door de werken van Rembrandt, Vermeer en Ruisdale.

Sneak, de hoofdstad van de watersport

Sneek© Mediawiki

De stad Sneek is het watersportcentrum van Fryslân. Finales Schaatskampioenschap (een traditionele platbodemzeilrace) vindt daar plaats, evenals de grootste race van Europa die op het meer wordt georganiseerd. Sneakweek. Sneak is een opvallende rivierwandeling. Er kronkelen vele prachtige grachten en we bewonderen de super Watergate, een 17e-eeuwse poort die het kanaal overspant.

Ophaalbrug Muiderslot

Muiderslot© Media Wiki

Muiderslot is een van de mooiste kastelen van Nederland. Met een lange en rijke geschiedenis is het kasteel nu een nationaal museum, open voor het publiek om de grote kamers te verkennen (gerestaureerd zoals ze waren in de 17e eeuw), evenals de verzameling wapens en wapenrustingen.

Harlem, de stad van het water

Haarlem © Wikimedia

Op slechts enkele kilometers van de Noordzee is Haarlem een ​​belangrijke stopplaats tijdens het varen over de Nederlandse kanalen. Doorkruist door Sparmy is Haarlem, net als Amsterdam, een stad gericht op water. Bezoek deze stad en verwen uzelf met een rondvaart op uw boot of een wandeling door de winkelstraten van de stad.

READ  Jongeren uit de Franse buitenwijken in het middelpunt van een controverse

Keukenhof

Keukenhof© Media Wiki

In het Keukenhofpark worden ruim zeven miljoen bloembollen geplant. Majestueuze bloemstukken (tulpen, hyacinten, narcissen, orchideeën, rozen, anjers, irissen, lelies en meer) sieren de tuinen en de vier paviljoens. Keukenhof is het mooiste bloemenpark dat je ter wereld kunt vinden.

Vergeet niet om de voorspelling te controleren voordat u vertrekt Reisweerkanaal.