Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland heropent, debat over vaccinplicht in Duitsland

Geplaatst

Bijwerken

FrankrijkInfo
Artikel geschreven door

Zoals elke avond zenden Europese televisiezenders om 23.00 uur het nieuws uit. Het is Euroshop woensdag 26 januari.

In Nederland worden de beperkingen versoepeld. Na anderhalve maand opsluiting heropent het land zijn cafés, restaurants en concertzalen. “Er is nog wat werk aan de winkel, maar dat is nog maar het begin van het einde“Inwoners van Amsterdam zijn blij dat de regering heeft toegestaan ​​dat het land op 26 februari, wanneer het festival begint, ondanks een recordaantal verontreinigende stoffen, weer normaal wordt, ondanks de vermoeidheid van de bevolking.

In Duitsland, tijdens het debat rondVaccinatieplicht Opening in Reichstag, anti-waxsexers verzamelden zich in de straten van Berlijn om vrijheid van keuze en grondwettelijk recht te eisen. Als de vaccinatiegraad 75% is, wil de coalitie een wet. “Het virus trekt zich niets aan van instabiliteit, achterdocht of koppigheid. Daarom dring ik er bij volwassenen op aan om zich verplicht te laten vaccineren, slechts drie dosesSPD-Kamerlid Heike Bahrens donderde: “De verplichte vaccinatie van 50-plussers wordt als een andere optie beschouwd.

In Zwitserland terugtrekken uit samenwerking met Europese wetenschappers. Het nieuws is moeilijk te verwelkomen, vooral bij de Zurich School of Earthquakes. “Europa heeft een enorm project genaamd Destination Earth, dat alle mogelijke gegevens zal identificeren. We hebben geen recht meer om deel te nemen. We doen het hier alleen“Dominico Giardini, een professor die daar lesgeeft, betreurt dat nadat Bern een Amerikaans vliegtuig wilde kopen in plaats van een Franse Rafale, sommigen het als een wraakactie vanuit Parijs zien:”Het is nooit goed om medelijden te hebben met een buurman. Er is nog werk aan de winkel voor onze diplomaten“Pierre Nabel, een journalist verbonden aan Bern, analyseert.

READ  Overheid duwt Nederland in de schulden ... matig