Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland-coach Frank de Boer ziet België als favoriet boven zijn team

De Nederlandse bondscoach Frank de Boer vindt de oranje ploeg niet de favoriet voor het aanstaande EK (11 juni – 11 juli). De oud-speler van Ajax en Barcelona koos de Rode Duivels, maar ook Frankrijk en Spanje als de te veroveren landen.

De Boer, die sinds zaterdag 51 jaar is, begint aanstaande maandag met 14 internationals als onderdeel van de voorbereiding op dit EK. Hij mikt met Nederland “in ieder geval” naar de halve finales. “Wij zijn niet de eerste kandidatenDe coach zei.Dan denk ik meer aan België, Frankrijk en Spanje. Portugal kan ook een sterk team binnenhalen en daarna heb je ook nog Duitsland, Engeland en Italië. We streven naar de hoogste standaard, maar alles na de halve finale is een bonus.

Het totaal van het Nederlands team op het volgende EK lijkt op papier haalbaar met tegenstanders als Oekraïne (13 juni), Oostenrijk (17 juni) en Noord-Macedonië (21 juni), telkens in de Johan Cruyff Arena in Amsterdam. “Maar dit is geen verschil waar we tegenin kunnen gaan. ”, Waarschuwt De Boer. “Oekraïne versloeg Spanje die dag. Bijna alle Oostenrijkse spelers zitten in de Bundesliga. Noord-Macedonië verraste onlangs Duitsland. Maar wij zijn de favorieten en we spelen onze eerste drie wedstrijden in ons land en ik hoop dat er veel fans op de tribunes zullen zijn, omdat het een voordeel was in Euro 2000.“.

Rode Duivels Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig nieuws van onze Rode Duivels!

Nou, niet meer verschijnen x