Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland annuleert alle festivals in de regio als reactie op de opkomst van deltadiversiteit

Begin juli eindigde een electro-muziekfestival in Utrecht met de vervuiling van duizend van de 20.000 deelnemers.

De Nederlandse overheid Maandag werd bekend dat alle evenementen en festivals die langer dan 24 uur duren tot 1 september worden afgelast. Govit-19. De 2021-edities van internationaal bekende muziekfestivals als Lowlands, Mysteriland en Down the Rapid Hole, die gepland stonden voor augustus, zijn afgelast. “Helaas is het niet eerlijk om deze evenementen door te laten gaan.2, kondigde de premier aan: Mark Rutte Op een persconferentie in Den Haag.

De overheid is van mening dat het tijdens het festival elke 24 uur controleren van bezoekers te ingewikkeld zou zijn om te regelen. Besloten “In overleg met de afdeling Evenementen, aldus Mark Rutte. Halverwege juli schatten lokale kranten dat 1.000 van de 20.000 mensen die het concert in Utrecht bijwoonden, getroffen waren door de regering-19.

Evenementen die langer dan 24 uur duren, zijn al opgeschort tot 13 augustus. De regering heeft besloten het verbod te verlengen tot het einde van de zomer. De regering heeft aangekondigd dat ze de reisbeperkingen zal versoepelen, net als de meeste landen in de Europese Unie. Nederland raadt vanaf dinsdag reizen naar de EU niet meer af. Vakantiegangers zijn zeker een Negatieve test Of zoiets Vaccinatiecertificaat Wanneer ze terugkeren, en de periode van isolatie observeren, afhankelijk van de omstandigheden van het land waar ze naartoe gingen.

Gesloten nachtclubs

Den Haag wil dit najaar echter nieuwe golven vermijden, en wie vanaf 8 augustus op vakantie gaat, moet bij terugkomst een negatief test- of vaccinatiebewijs overleggen en zich houden aan een periode van isolatie, afhankelijk van de omstandigheden van het land waar ze naartoe zijn gegaan. . “We kunnen allemaal het virus terug in de koffer brengenMinister van Volksgezondheid Hugo de Jonge waarschuwde op dezelfde persconferentie. De uitbraak van vervuiling begin juli, vooral onder jongeren, dwong de regering om de versoepeling van de gezondheidsbeperkingen ongedaan te maken, waaronder de nieuwe sluiting van nachtclubs.

READ  Controle wordt aangescherpt in Nederland

Volgens de laatste officiële cijfers was de vervuilingscurve, na het bereiken van records (tot 11.000 gevallen per dag een week geleden), de laagste in Nederland, met 3.900 nieuwe gevallen die maandag werden geïdentificeerd. Het aantal opgenomen patiënten in het ziekenhuis blijft echter toenemen, maar de situatie in de ziekenhuizen “Klinkt als coping», onderstreepte Mark Rutte. Met een bevolking van 17 miljoen heeft het land meer dan 1,8 miljoen gevallen van het coronavirus en 17.807 doden. 83% van de bevolking heeft ten minste één dosis van het vaccin gekregen en 59% van de volwassenen is volledig gevaccineerd.