Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland is eindelijk dicht bij de vorming van een nieuwe regering

Een half jaar na de parlementsverkiezingen wordt in Nederland een coalitieregering gevormd. Ze verenigen de partijen van de laatste regering.

afgelopen maart, De centrumrechtse VVD van Mark Rudd heeft de parlementsverkiezingen in Nederland gewonnen Gevolgd door de progressieven van D66, Onder leiding van voormalig diplomaat Sikrit Gogh. Zes maanden later,,De Nederlanders hebben nog geen regering. De reden voor deze vertraging? Naast de verschillen tussen partijen heeft ook de vertrouwenscrisis in de vertrekkende premier Mark Rutte het proces vertraagd. In april is hij niet geslaagd Motie van wantrouwen In het parlement werd hij beschuldigd van liegen tijdens gesprekken om zijn coalitie te vormen.

parlementaire meerderheid

Meer informatie Johann Remkes (VVD) en Wouter Koolmees (D66) van entamer Vorming van een kabinet om de leden van de vorige coalitie te verenigen, De VVD, de Linkse Liberalen D66, het Centrum CDA en de centrumrechtse Conservatieve ChristenUnie ChristenUnie.

A. voor hen op dinsdag Het grootste deel van de kamer. Johan Remx denkt dat de gesprekken tussen de vier partijen snel kunnen verlopen. “Tempo is verleidelijk”, beloofde hij.

Lees verder


READ  1.300 vrijwilligers nemen deel aan proefconcert in Nederland