Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland 1-2 Engeland: Win en verlies!

Nederland 1-2 Engeland: Win en verlies!

De logica werd deze woensdagavond gerespecteerd: Engeland speelt zondagavond in Berlijn tegen Spanje. De Nederlanders konden de kansen niet verslaan en bereikten daardoor de finale niet. Vind de toppen en flops van het kruispunt.

Er wordt reikhalzend uitgekeken naar de tweede halve finale van dit EK 2024, waarbij Nederland op zoek is naar een exploit en de twijfels over de laatste optredens tegen de Engelsen wil wegnemen. Zwitsers En dit Slowakije. ik’EngelandEen van de grote concurrenten van de concurrentie slaagde er niet in om de kijkers, vooral die aan de andere kant van de zender, bijzonder hardhandig te overtuigen Drie leeuwen. De Nederlanders zullen willen bewijzen dat ze zich niet in deze fase van het toernooi bevinden, omdat een gedeelte van de tafel als iets te simpel wordt beschouwd.

Xavier Simmons Eén van de meest gecontroleerde spelers uit de selectie. De speler wordt vaak gelinkt aan grote Europese clubs en in het bijzonder Beieren München. Zijn concurrentie is echter bekritiseerd door de Nederlandse media. De meest verstandige speler gedurende de hele wedstrijd PSG Hij legde de critici het zwijgen op met een uitzonderlijk doelpunt in de 8e minuut. Een glibberige aanval van bedrog Pickford En zet de toon voor deze wedstrijd.

ik’Engeland Handel heel snel door het onvermijdelijke heen Harry Kane. De Engelse spits is slachtoffer van gevaarlijk spel Denzel Dumfries, Felix Zwager Specificeert het strafpunt. De recordscorer voor de selectie aarzelde niet om het recht in eigen handen te nemen toen hij Verbruggen in de 19e minuut voor de gek hield. De rest van de eerste helft verliep in het voordeel van Engeland collega, Foden En Mainoo Wie heeft de schade veroorzaakt? Oranje De grote kans kwam in de 22e minuut Foden Hij ziet zijn schot gered Dumfries Hij betaalt de boete waarmee hij heeft ingestemd.

READ  Rood alarm in Nederland: 'Wij zijn optimistisch'

Speler van het seizoen Eredivisie Een curlingschot belandt in de 38e minuut op de paal. Een interessante eerste helft in het voordeel van de Engelsen, waarbij kwaliteitsvolle druk de Nederlanders ervan weerhield de bal eruit te krijgen.

In een tragere tweede helft werden beide teams steeds gespannener en banger om door hun tegenstanders gekruisigd te worden. Verlossing komt voort uit de briljantheid van genialiteitOllie Watkins Een stijlvolle zet van de Aston Villa-aanvaller in de 92e minuut. Nederland werd daarom verdreven en zou de Duitse hoofdstad niet ten koste van Engeland zien.

Bovenstukken:

Coaching van Gareth Southgate: Vaak bekritiseerd door de Engelse pers, slaagde de 53-jarige coach erin het toernooi positief te beïnvloeden door zijn training en kwalificatie. De weg naar binnen 3-4-3 en coördinatie Mainoo Succesvol in het midden van het veld, zijn lezing van de wedstrijd wint Engeland. Schakel je kapitein uit Watkins Een sterke selectie en de reddingsgoal van laatstgenoemde bleken te danken aan zijn kwalitatief goede keeperswerk. De overwinning van vandaag is een tactische overwinning. Een van Southgate’s beste games waarin hij de leiding heeft over de Three Lions.

Gobi Mainu: De jonge 19-jarige goudklomp schitterde in zijn rol als estafetteloper, waarbij hij om de Nederlandse middenvelders heen slingerde en niet in staat was de bal netjes weg te werken. Dankzij een aantal herstelacties van de doelmannen van de tegenstander konden de Engelsen druk uitoefenen en de eerste periode domineren. De tweede termijn in het management is meer dan de speler Manchester United Een zeer belangrijke speler tijdens deze halve finale. Man van de wedstrijd.

READ  Damaris (OL) viel uit de rally van Nederland
Gobi Mainoo schittert vanavond.

Nathan Aké: Speler Stad Manchester Het momentum nam toe tijdens de wedstrijd, een solide eerste helft, maar hij nam het over in de tweede helft Bugayo Saka. Een van de belangrijkste spelers in dit EK voor de Nederlandse kant.

Storingen:

Judas Bellingham : Een tackle in de 71e minuut vat de wedstrijd van de speler samen Real Madrid: laat. Gemiste passes, mislukte controles, maar simpel voor een speler van de positie van de jonge middenvelder. In deze wedstrijd leunt het Engelse spel naar rechts, niet naar Bellingham, die tegen de stroom in speelt. Met nog 11 ballen over en geen pogingen tot schoten, voldeed Merengue tijdens deze wedstrijd niet aan zijn supersterstatus. Spook.

Engeland
Bellicham volgde deze tackle vanavond laat in de 71e minuut

Cody Kakpo : De 25-jarige buitenspeler maakte geen indruk in de ontmoeting, en erger nog, werd vanavond niet gezien. Geen schotpoging van zijn kant vanavond, dat is waar, vanavond goed verdedigd door de onvermoeibare Kyle Walker. Hoge scorer Euro (Bijgevoegd Olmo) miste inspiratie en dit was te zien aan de armoede van de Nederlandse kansen buiten de spelhervattingen. Gebrek aan inspiratie.

Nederlands sportprogramma: Ronald Koeman Niet in staat om de wedstrijd te winnen, The Nederland Vanavond niet veel kunnen spelen. Weinig kansen, geen passerend circuit, doelpunt kwam van hoog herstel en een record Xavi Simmons Meer dan alleen maar werken. Een zeer teleurstellende tweede helft, we hadden nooit gedacht dat Nederland de wedstrijd in 90 minuten zou uitspelen.

Door op zoek te gaan naar een extensie, kan The Nederland Ze trokken zich terug en werden gestraft. Er zijn ook vragen over veranderingen. Dat ze slechts 2 runs benutten totdat de Engelsman in de 92e minuut scoorde, roept vragen op, terwijl Oranje door gebrek aan sap leek te struikelen. Overklast door Gareth Southgate.

READ  7 digitale marketingtrends die u moet kennen
Engeland
Ronald Koeman, zonder oplossingen vanavond.

Engeland plaatste zich voor de finale, de tweede finale van Gareth Southgate. Zondagavond zullen de Three Lions in Berlijn proberen hun eerste continentale kroon veilig te stellen. Het ongeslagen Spanje, dat na 2008 en 2012 een derde euro probeert te winnen, is het beste team om tegen hen op te treden. Een aangrijpende finale die veel belooft op het gebied van gameplay en visuals.

Volg het nieuws van Euro 2024 op onze X-account en bij ons Website !