Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

NBA 2K22 crasht Xbox, Microsoft werkt | Xbox One

Het eerste kwartaal van NBA 2K22 op Xbox One en Xbox Series X gemist | S. De game van 2K Games heeft sinds de lancering crashproblemen gehad. Microsoft is op de hoogte van het probleem. Wordt er een oplossing gevonden? We zijn aan het evalueren.

De certificaten stromen al dagen binnen

NBA 2K22 kent een moeilijke start in zijn Xbox-carrière. De gekoesterde basketbalsimulatie van 2K Games is al sinds de lancering op 10 september het slachtoffer van frequente meltdowns in de ecosystemen van het Amerikaanse merk. Volgens de verschillende observaties van honderden internetgebruikers op sociale netwerken of Xbox-forums, worden twee gevallen voortdurend herhaald.

In het eerste geval crasht het spel vanaf het begin en gaat de gebruiker direct terug naar het startscherm van de console, een situatie die verre van prettig is, maar het heeft in ieder geval het voordeel dat je je apparaat aan laat staan. Het tweede geval is al beperkter, omdat de console kan besluiten om in de stand-bymodus te gaan of zelfs uit te schakelen zodra de game is gestart.

Microsoft zit midden in een manoeuvre om een ​​oplossing te vinden

Ten slotte bereikten de talrijke alarmkreten van spelers snel de oren van Microsoft, die reageerden zodra 14 september Om het probleem ter hand te nemen en alle spelers uit te nodigen om eventuele zorgen die ze tot nu toe zijn tegengekomen te delen. Sindsdien zijn er elf dagen verstreken, maar waar zijn we eigenlijk?

Helaas zijn de zaken niet veel veranderd. In een bericht in de vorm van een update van 24 september, geeft Redmond aan dat het probleem nog steeds moeilijk is om aan te werken, verontschuldigt zich bij de community voor het ervaren ongemak en nodigt spelers uit voor een bezoek deze link, voor meer informatie.

READ  TikTok binnenkort wordt verwijderd uit de App Store, Apple en Google Play?

Op dit moment kunnen we u niet terugbrengen naar de normale geschiedenis, maar we twijfelen er niet aan dat Microsoft zijn best doet om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.