Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

10 geweldige XXL-nuggets die je zondagochtend niet mag missen

De Franse dagen bij Amazon en elders gaan deze zondag nog intenser door. We hebben sinds het begin van het weekend uitstekende prestaties gezien en dat is vandaag nog steeds het geval. Sommige artikelen waren echter uitverkocht. Het proces eindigt eigenlijk op maandag 27 september, dus het zal nodig zijn om snel met verkopers om te gaan. Hier is onze selectie van de beste deals.

Goede plannen voor nu: 🔴

Computers/Tablets/TV:
Smartphones en forfaits:

Duikers:

Bekijk alle shows

Franse dagen op Amazon, Cdiscount, Boulanger of Darty zijn een echte kans om geld te besparen. In de loop der jaren heeft dit proces aan populariteit en kwaliteit gewonnen, wat betekent dat er een groot aantal aanbiedingen is die gericht zijn op zelfs merkproducten. Dat is de reden waarom kortingen een paar uur nadat ze online zijn gekomen kunnen verdwijnen – gebrek aan voorraad. Mis je kans niet!

Franse Amazone-dagen, gouden kans

Dit jaar vinden de Franse Dagen plaats op Amazon en elders van 24-27 september, wat betekent dat deze versie maandagavond om middernacht eindigt: de prijzen zullen weer normaal zijn. Gedurende het hele evenement bieden handelaren een eindeloze selectie van uitstekende deals, u kunt besparen met flash-deals die snel verschijnen en verdwijnen, of met meer traditionele kortingen.

Tijdens de Franse dagen bij Amazon et Cie kan het een hele uitdaging zijn om je snel te verplaatsen. En terecht, het proces belicht duizenden aanbiedingen, en het kan snel ingewikkeld worden om alle kortingen van de sites te bekijken. We hebben deze kleine verzameling van de beste deals samengesteld om je te helpen vinden wat je nodig hebt. Het wordt zo vaak mogelijk bijgewerkt, zodat u niet teleurgesteld zult zijn wanneer u op zoek bent naar een deal die niet langer beschikbaar is.

READ  De iconische Half-Life 2 is eindelijk VR gemaakt!

Tijdens de Franse dagen op Amazon, Cdiscount en anderen staat technologie in de schijnwerpers – het is ook het belangrijkste doelwit van deze lijst met shows. Houd er echter rekening mee dat tijdens dit evenement alle productcategorieën afgeprijsd zijn, u kunt uitstekende deals maken op producten uit onderwerpen als sport, cultuur, gezondheid, kinderopvang en nog veel meer.

Als de Franse dagen op Amazon en elders over alle productcategorieën gaan, dan gaat het proces ook over veel grote merkproducten van online verkopers: Bose, Samsung, Apple, Dyson, Sony … Deze high-end apparaten worden toegankelijker gemaakt tijdens deze gebeurtenis. Het is ideaal als u op zoek bent naar een nieuwe smartphone, koptelefoon, computer of iets anders, u krijgt de kans om te vinden wat u zoekt.

Om French Amazon Days te bekijken, vind je het hier:

Bekijk aanbiedingen op Amazon

De beste deals van zondag

Tijdens de eerste editie van Franse Dagen gaven zes kooplieden gehoor aan de oproep van de Franse regering. Sindsdien hebben velen deelgenomen aan het Frans-Franse evenement. We kunnen rekenen op de sterke aanwezigheid van het Franse Cdiscount en Amazon, maar ook op AliExpress, Fnac en Darty. De merken zelf worden niet weggelaten, sommige aanbiedingen worden direct op hun site geplaatst, en dit is het geval voor Dyson en Samsung.

Tijdens deze editie van “Franse Dagen” verrast RED by SFR iedereen. Parallel aan dit proces biedt het een onmiddellijke korting van 50 euro op … de nieuwste iPhone 13. Het hele assortiment profiteert van deze korting en dit is een korting die voor iedereen beschikbaar is. U hoeft geen bestaande klant te zijn of de verplichting te hebben om in aanmerking te komen. Het is verrassend om te zien dat deze smartphones al in de schijnwerpers stonden toen ze sinds het weekend te koop waren.

READ  Ruimte: tussen donderdag en zaterdag zouden drie opeenvolgende zonnestormen de aarde moeten treffen, wat zijn de gevolgen?

Dat is niet alles, want de Franse dagen op Amazon geven je de mogelijkheid om geld te besparen op de iRobot Roomba 981. Het is een uitstekende robotstofzuiger die 399 euro kost in plaats van 999. Dit model is een stand-alone apparaat dat het schoonmaken voor je doet, en bespaart tijd en energie … en geld . Met de huidige korting kunt u direct 60% besparen op het product.

Voor de Franse dagen mag ook Cdiscount niet ontbreken. De website van de Franse dealer viert de korting van de nieuwste Bose Headphones 700. Dit is het nieuwste model van het merk en heeft recht op een effectief ruisonderdrukkingssysteem en alle premiumfuncties die op een dergelijk apparaat worden verwacht. Nogmaals, het zal nodig zijn om snel te handelen om er recht op te hebben, omdat de voorraden in al deze en vele andere beperkt zijn.

Retourneer al je gemiste aankopen

Loop geen risico om French Days te doen op Amazon en andere e-commercesites. In alle gevallen heb je een bedenktijd na online aankopen: het is mogelijk om gratis te retourneren voor een volledige terugbetaling. Deze periode is 30 dagen op Amazon en 14 dagen op Cdiscount, Fnac, Darty, etc. Dit is ideaal als je nog twijfelt over een artikel of als je na ontvangst niet tevreden bent met de bestelling.

France Days eindigt maandag om middernacht, maar we weten al dat veel shows tegen die tijd voorbij zullen zijn. Weekends zijn een goed moment om de beste deals te vinden, en Amazon en anderen gaan door met een sterk tempo van koopjes en flash-verkopen.

READ  Een reeks nieuwe aanpasbare toegankelijkheidsbedieningen voor PS5

Om de shows van French Days op Amazon te zien, vind je ze hier:

Bekijk aanbiedingen op Amazon