Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ben je zonder OxygenOS nog steeds klaar om OnePlus te kopen?

Wat is uw standpunt over de toekomst van het merk na de recente aankondiging van de aanstaande stopzetting van OxygenOS? Belemmert deze verandering uw ogen of vice versa, is het goed? Laat het ons weten in onze poll van deze week!

Ben je zonder OxygenOS nog steeds klaar om OnePlus te kopen?

Op maandag 20 september kondigde OnePlus belangrijk nieuws aan voor de toekomst van zijn merk: OnePlus-smartphones worden eind 2022 niet gelanceerd met OxygenOS. Het was Pete Lau zelf, mede-oprichter van OnePlus en nu productmanager van Oppo en OnePlus, die het nieuws brak tijdens een digitale paneldiscussie die hij bijwoonde Frandroid en diverse andere media.

OnePlus-merk?

De reacties op deze aankondiging waren talrijk. Voor sommige fans van het merk is dat te veel. Voor hen is het net OnePlus zonder OxygenOS Apple zonder zoon Lightning. Vooral sinds tijdAankondiging van de fusie met OppoHet merk heeft meerdere keren bevestigd dat zijn besturingssysteem nog steeds relevant zal zijn.

OxygenOS is een groot deel van de identiteit van OnePlus-smartphones geweest. Het Chinese merk bevestigt dat het nieuwe besturingssysteem het beste van OxygenOS en Color OS zal combineren. Wat kan sommige en sommige fans van het merk geruststellen? Misschien zien we al een OnePlus-revival?

En nu?

Omdat het waar is dat het bedrijf de afgelopen maanden veel vragen heeft gesteld en Veel mensen maken zich al zorgen over het verlies van de authenticiteit ervan. Sommige fans hebben de pagina misschien al omgeslagen.

Er is eindelijk een onherleidbaar kamp waarvoor de OnePlus-ervaring niet beperkt was tot het besturingssysteem. Voor hen zou deze interfacewijziging goed nieuws kunnen zijn.

READ  Vaarwel Windows 10: het einde van een tijdperk

Nog steeds geïnteresseerd in OnePlus?

In deze context, maar ook om het duidelijker te zien, willen we onze enquête van de week aan deze vraag wijden.

downloaden

Ben je zonder OxygenOS nog steeds klaar om OnePlus te kopen?

Bedankt voor het stemmen.

U heeft al op deze poll gestemd.

Selecteer een antwoord.

Zoals gewoonlijk, als u uw keuze wilt rechtvaardigen of een opmerking wilt delen die volgens u relevant is voor dit onderwerp, kunt u dit doen in het opmerkingengedeelte. Aan het einde van de week maken we een selectie van de meest interessante opmerkingen voor ons.