Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nauwelijks uitgebrachte witte Xbox Elite Core-controller heeft eigenlijk problemen |  Xbox One

Nauwelijks uitgebrachte witte Xbox Elite Core-controller heeft eigenlijk problemen | Xbox One

Begin september onthulde Microsoft officieel de nieuwe Elite Series 2 Core console. Maar hoewel deze Elite-controller zonder accessoires aanzienlijk moet opvallen door zijn betrouwbaarheid, blijken er bij dit nieuwe model nog steeds bekende problemen in het assortiment te bestaan.

Heb al problemen op de Elite 2 Core-console

Officieel beschikbaar sinds 21 september, de officiële borden kwamen in handen van de spelers en het duurde niet lang voordat de klachten naar boven kwamen.

Verschillende spelers melden al op Reddit (zaak 1En de geval 2En de Status 3) En de Twitter Die witte Elite-controller heeft problemen met het detecteren van de A- en Y-knoppen, of zelfs de besturing. Deze symptomen zijn niet nieuw, omdat het dezelfde symptomen zijn die de Elite V1- en V2-consoles beïnvloedden die veel spelers moesten terugsturen.

Microsoft wilde gerustgesteld worden

Toen de console werd aangekondigd, zei Microsoft dat het luisterde naar de feedback van spelers door een “meer solide” product te gebruiken toen de console werd aangekondigd:

We hebben geluisterd naar de feedback van gamers en zijn doorgegaan met het verbeteren van onze Elite Series 2-controllers om krachtiger dan ooit te zijn, met componenten die zijn gebouwd om lang mee te gaan. Voor extra gemoedsrust geeft Microsoft een jaar garantie op Elite Series 2-consoles. Elite Series 2-controllers zijn ontworpen om volledig aanpasbaar te zijn, zodat je kunt spelen zoals jij dat wilt.

Ter herinnering: de Elite Series 2 Core-controller wordt aangeboden voor € 129,99 en u kunt de accessoirebundel met de draagtas apart aanschaffen voor € 59,99.

Laat het ons gerust weten in de reacties als je deze nieuwe console hebt gekocht en of je er ook problemen mee hebt.

READ  Bellen en sms'en over "afluisteren"? Wanneer Google zichzelf uitnodigt in uw gesprekken...