Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Natalie Pickalat en Jean Dujardin zijn stapelverliefd op Roland-Garros: hartstochtelijke zoenen op de tribunes!

Liefde, liefde… en tennis!

Op zondag 13 juni 2021 gingen Natalie Pechalat en haar man Jean Dujardin naar de Porte d’Auteuil voor de Roland Garros-finale voor heren tussen Novak Djokovic en Stefanos Tsitsipas, die eindigde met de Servische 34-jarige die de 22-jarige won. -oude Griek na een straight sets (6-7) 6/8), 2-6, 6-3, 6-2, 6-4 in 4:11) die het publiek aan het hof van Philippe Chatrier verrukte, vol onbekenden maar ook veel karakters.

Voordat ze hun plaats op de tribunes innamen, passeerden Natalie Pechalat (37) en Jean Dujardin (48) het dorp Roland-Garros en zijn primaire lemen muur. Voorzitter van de Franse Federatie van Sneeuwsporten (FFSG) en Kampioen OSS 117: Rode waarschuwing in zwart Afrika (In theaters 4 augustus) Ze kruist het pad met internationale superster: Mel Gibson. Tijdens de opnames in Parijs stopte de 65-jarige Amerikaanse acteur in de Petit Med Spa, het Parijse esthetische instituut van Axelle Francine, de ex-vrouw van Tony Parker en presentatrice Alessandra Sublette. Hij heeft geprofiteerd van een anti-aging behandeling. Zodra deze coole run door het dorp was, namen Mel Gibson, Natalie Pechalat en Jean Dujardin hun plaatsen in de Grand Final in.

Nathalie Péchalat droeg een elegante, sportieve gele jurk die perfect geschikt was voor dit uitje op Roland Garros en plande alles om de grote Parijse zon en hitte het hoofd te bieden. Mist, zonnebrandcrème… De voormalige skateboardkampioen heeft niet nagelaten alles te delen met wie haar man al bijna drie jaar is. Het stel trouwde op 19 mei 2018 in Saint-Cloud (Hauts-de-Seine), waar hij woont met zijn twee dochters Jane (5 jaar) en Alice (3 maanden).

READ  Philippe Lacheux treedt in de voetsporen van Alain Chabat: handelt over cultstripbewerking na Alibi.com 2! Bioscoop nieuws

Nathalie Pechalat en Jean Dujardin, bekend om hun voorzichtigheid in hun privéleven, waren gistermiddag bijzonder waarneembaar op Roland Garros. De geliefden wisselden veel hartstochtelijke kussen uit, wat aangeeft dat hun liefde in goede vorm was. De 2021-editie van Roland-Garros krijgt het label amouuuuurrr.