Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wordt Vincent Quejo binnenkort voor de tweede keer vader? Legt zijn liefje Reem uit, het is al laat

Vincent Quejo bereidt zich voor om voor de tweede keer vader te worden? Op 12 juni 2021 onthulde zijn verloofde Rem Rhenom aan haar abonnees dat ze al een paar dagen niet ongesteld was. De menstruatiecyclus is echter meestal regelmatig, vertrouwt de jonge vrouw toe: “Ik heb een late menstruatie, vandaag is de 6e dag dat ik niet meer ongesteld ben sinds ik in gedachten was. Ik vertel je dit omdat mijn cyclus sinds mijn geboorte heel regelmatig is. Ik heb nog steeds mijn menstruatie op de 3e of 4e van de maand. Ik was nooit te laat.

Ongeduldig om te weten of ze weer zwanger is of niet, heeft Maria Valentina’s moeder (de vrucht van haar liefde voor Vincent, geboren in september 2020) verschillende zwangerschapstesten gekocht. Onthul: “JIk ging een test kopen en het was de eerste test die ik fout had omdat de instructies in het Indonesisch waren, dus ik begreep niets.“Daarna deed Reem een ​​tweede test die negatief bleek te zijn. Maar de voormalige reality-tv-kandidaat twijfelt nog steeds en is van mening dat ze haar test misschien slecht heeft uitgevoerd … Sterker nog, om de effectiviteit van de zwangerschapstest te vergroten, het is noodzakelijk om het ’s ochtends op een lege maag te doen met de eerste Paul. Rem heeft deze aanbevelingen echter niet opgevolgd. Om absoluut zeker te zijn dat er geen “vals-negatief” was, besloot de mooie brunette morgenochtend nog een test te doen op een lege maag om gewoon te zijn”Echt heel erg stil“.

READ  Disney+ heeft met succes plannen voor de Marvel Loki-serie gewijzigd

Van zijn kant lijkt Vincent Quigo een tweede zwangerschap te vermoeden. Hij zei dat hij denkt dat Rem’ik heb het niet goed gedaan“Test het. Het enige dat overblijft is een paar uur wachten voordat je weet of de Kuiju-familie zal groeien!”

Ter herinnering, Vincent Quejo en Rem Rhenom ontmoetten elkaar op de set van het vijfde seizoen van Gebroken Harten Villa anno 2019.