Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Naoki Yoshida geeft het nieuws van Final Fantasy 16

toestand Final Fantasy 16 Het werd genoemd tijdens het live bericht 65 van Final Fantasy 14 Dankzij aandringen van producer Yôsuke Saitô en regisseur Yokô Tarô, die in eerste instantie kwamen praten over hun bijdrage aan de MMORPG met YoRHa: Dark Apocalypse raid. Naoki Yoshida zei dat het script Final Fantasy 16 het is nu”bijna klaar’, net als de nasynchronisatie, niet alleen in het Japans maar ook in het Engels, zal de game zeker over de hele wereld tegelijkertijd worden gepubliceerd. Wat zeker is, is dat het voor Yokô Tarô te laat is om een ​​scenario te schrijven. Final Fantasy 16Hoewel hij zijn kandidatuur op een grappentoon presenteerde.

Terwijl we hoopten elkaar weer te zien Final Fantasy 16 Tijdens Square Enix Presents op E3 ​​of zelfs tijdens de recente State of Play, is de game volgens Naoki Yoshida mogelijk niet klaar om dit najaar opnieuw te verschijnen op Tokyo Game Show, wat betekent dat we gamescom mogelijk ook buiten de discussie houden. Waarom al dat wachten toen de game er afgelopen september zo geavanceerd uitzag in de trailer? Zoals Naoki Yoshida uitlegt, is het de wil van Square Enix dat de volgende presentatie van de game boeiend genoeg is om spelers te laten overhaasten tot een game-aankoop.

Ik stel de volgende informatie niet uit voor de lol, ik hoop dat deze volgende informatie ervoor zorgt dat iedereen het spel wil kopen.‘, kondigt Yoshida aan, die de gelegenheid met name wil vieren door meer zichtbare gevechten te onthullen, evenals andere belangrijke functies die nog moeten worden aangekondigd. De Tokyo Game Show, die op 30 september opent, zal daar het perfecte moment voor zijn, aangezien wat zal een volledig jaar markeren sinds de game werd aangekondigd. Helaas kan Naoki Yoshida niet garanderen dat deze RPG op tijd klaar zal zijn.Ik dacht erover om iets te laten zien op de Tokyo Game Show, maar ik denk niet dat we die deadline kunnen halen“Hij zei.

  • Om ook te lezen | Het wordt Project Athia Forspoken en verschijnt in 2022 op PS5 en pc
READ  Google-crash? Er is een servicestoring op Android