Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

FIFA 22 wordt op 1 oktober uitgebracht, met voorkeur voor Stadia op pc – tellerrapport

De technologie in kwestie is van toepassing op de PlayStation 5 en Xbox Series X-versies | S en Stadia uit de game maar niet op pc en nog minder op de oude PS4 en Xbox One. Laten we het maar niet hebben over een Switch die volledig buiten het connectiviteitsplan is gelaten en opnieuw alleen recht zal hebben op een Legacy Edition in de vorm van een kleine personeelsupdate. Als Electronic Arts van plan was geweest om zich op deze technologie te concentreren als onderdeel van de presentatie die op 20 juli om 19.00 uur is gepland, hebben we dat al beloofd.”Stijg elk werk in het veld op“.

De officiële site entre un peu plus dans les details en faisant état d’une nouvelle façon de capturer les mouvements des footballeurs grâce aux maillots Xsens, l’idée étant de fournir plus de 4 000 nieuwe animaties afin de donner plus d’intensité de activité étré veld. “Met behulp van geavanceerde Capture 11-11 brengen nieuwe animaties in off-field gameplay spelers tot leven op het veld. Kijk hoe de spelers met elkaar praten, met hun vingers naar elkaar wijzen en tegenover elkaar staan. De actie is ook intenser tijdens noodsituaties om FIFA realistischer en meeslepender dan ooit te maken.‘Kunnen we lezen?

In zijn momentum kan de communicatiedivisie bogen op een nieuw machine learning-algoritme dat wordt aangedreven door 8,7 miljoen motion capture-beelden, beelden die in realtime worden omgezet in nieuwe animaties voor meer realisme. Volgens EA zal de nieuwe generatie het ook mogelijk maken om het tactische realisme te verbeteren dankzij kunstmatige intelligentie die in staat is om offensieve en defensieve apparaten en bewegingen beter te begrijpen. in de aanval”Spelers kunnen nu tot 6 keer meer beslissingen per seconde nemen om hun omgeving beter te begrijpen, hun baloproepen aan te passen en beter te reageren op achterblijvende ballen.“en ter verdediging”Elk team gedraagt ​​zich als een blok dat zijn vastberadenheid op het veld kan behouden en ruimtes beter kan bestrijken“, nou dit-on. En vrac, de officiële site van de aankondiging van een groot realisme dans les duels aériens qui verront les joueurs se pousser, se tirer les maillots en bousculer sur les centres, avec à même effe un ace jeu plus the sleutel.

READ  Scheidt Apple van de controversiële Antonio García Martinez 🆕

Naast het hoofdstuk HyperMotion, FIFA 22 Hij zei dat hij vooruitgang heeft geboekt op het gebied van keepersgedrag en balfysica. Er is ook sprake van een nieuwe “quick race”-monteur die de dynamiek van individuele situaties zou moeten veranderen door ons meer controle te geven over de acceleratie terwijl we ontwijken en verdedigen. Anders, Carrière-, Volta-, Clubs Pro- en FIFA Ultimate Team-modi Ze staan ​​duidelijk op het programma met nieuwe functies die in de loop van de weken zullen worden onthuld. “Fans kunnen ook meer consistentie en karakter in het doel verwachten dankzij een volledig opnieuw ontworpen keepersgedragssysteem, evenals de nieuwe Create Your Club-ervaring in Career Mode, herziene en opnieuw ontworpen gameplay in Volta Football, evenals de komst van FIFA Ultimate Team Heroes, nieuwe speleritems die ze geschiedenis heeft geschreven en fans waarderen het‘,” voegt het Electronic Arts-persbericht toe.

Aan de prijskant zou het ons niet verbazen als de versies van de PS5 en Xbox-serie zo laag zijn als € 79,99 op de Standard Edition versus € 69,99 op consoles van de oudere generatie en € 59,99 op pc. Abonnees van EA Play en Xbox Game Pass Ultimate krijgen vanaf 22 september een proefperiode van 10 uur. Nu de pre-orders starten, kan dat al Vergelijk de inhoud van de standaard- en definitieve versies op elk platform, maar let op: de Ultimate Edition (99,99 euro) bevat de game op beide consolegeneraties, zowel PlayStation als Xbox. Wees voorzichtig, er wordt dus geen gratis upgrade van de standaardversie aangeboden.