Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De eerste persaankondigingen zijn gevallen!

Slechts een paar dagen nadat het officieel werd goedgekeurd, zijn sommige media er al in geslaagd om de Switch OLED te bemachtigen, de nieuwste versie van Nintendo’s thuisconsole. Kans om hun eerste indrukken van deze nieuwe machine te ontdekken.

Krediet: Nintendore

Terwijl we zaten te wachten op een officiële aankondiging tijdens Nintendo Direct uitgebracht tijdens E3 2021Nintendo is hopeloos stil geweest. Er is geen aankondiging over deze nieuwe Switch waar alle geruchten al maanden over praten. Ten slotte heeft Nintendo besloten het bestaan ​​van OLED-schakelaar zonder waarschuwing op 7 juli 2021, aan het einde van een eenvoudige trailer en een aankondiging op hun officiële website.

Het is duidelijk dat de belangrijkste nieuwigheid van deze versie van de hybride console Big N Een 7 7 OLED-paneel hebben, die zorgt voor betere contrasten en natuurlijke en levendige kleuren. De interne geheugencapaciteit is ook verdubbeld, waardoor het tot 64 ga In plaats van 32 GB Plus zullen gamers blij zijn te weten dat Nintendo eindelijk geschikt is voor graft. Ethernet-poort in het dok. Beter laat dan nooit, zoals ze zeggen.

Namelijk, een paar dagen nadat het werd geformaliseerd, zijn sommige compressiemedia voor videogames er al in geslaagd om de OLED-schakelaar in handen te krijgen. Dit is vooral het geval bij onze collega’s bij GameSpot. Zoals tester Alessandro Villari identificeert, De OLED-schakelaar is geen revolutieHet onderscheidt zich eerder als ’s werelds beste tussen Switch Classic en Switch Lite.

Lees ook: Nintendo Switch OLED: het nieuwe dock kan apart worden gekocht

De pers geeft hun eerste mening over de OLED Switch

Dus de mogelijkheid om te docken en te genieten van je console op je tv is toegevoegd Een veel leukere bedoeïenenervaringDankzij het 7″ OLED-paneel natuurlijk. Naast het bieden van een betere beeldkwaliteit zoals eerder beschreven, biedt het paneel een optimale vloeibaarheid dankzij Verversingssnelheid bij 60 Hz.

READ  WhatsApp-gesprekken die zijn opgeslagen op Drive zijn zwak

Volgens de GameSpot-editor leveren de verbeterde luidsprekers wat ze beloven Nauwkeuriger en nauwkeuriger geluid صوت, terwijl ze krachtiger zijn dan die van de Switch. Tot slot, welkom bij Alessandro Villari Verschillende subtiele details Het is gebouwd volgens het ontwerp van de machine, met name deze nieuwe rust in het achterschip, die flexibeler en praktischer is dan in het verleden. De website van de SD-kaartlezer is ook opnieuw ontworpen om gemakkelijker toegankelijk te zijn.

Je zult voor de journalist begrijpen dat de Switch OLED vereist is als Nintendo-console De beste bedoeïenenervaring bieden. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar iets nieuws over de tv-modus, moet je je gang gaan of wachten op een mogelijke Switch Pro …

Bron: Spelplek