Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nabila is verre van reality-tv: ze vertrouwt de “enige persoon” die ze waardeert in deze omgeving

Sinds een aantal jaren Nabila Benatia Hij beëindigde zijn carrière in reality-tv. Na deze omgeving te zijn binnengedrongen, wijdde de 29-jarige brunette zich het liefst aan haar activiteiten als influencer, zakenvrouw en vooral als moeder. In 2019 veranderde zijn leven zelfs drastisch met de komst van zijn zoon Milan. Sindsdien heeft ze de mensen om haar heen opgeruimd. “Ik heb niet veel vrienden in deze omgeving (Van reality-tv, opmerking van de redacteur). Ik spuug niet in soep zoals sommigen doen, maar ik ben geëvolueerd. Ik heb vrienden in de bioscoop, mode, YouTube en muziek vanaf nu…‘, vastgelegd in een interview met Vrijetijds-tv.

Maar Nabilla was geïnstalleerd in Dubai, en hij moest nog steeds de associatie behouden met bepaalde personages van het kleine scherm. In deze stad van de Verenigde Arabische Emiraten kwamen vooral Manon Marsault en Julien Tanti, zoals sommigen konden bewijzen. verhalen Op sociale netwerken, maar vooral Maeva Ghennam. Dat laatste is ook De enige die een kostbare uitnodiging voor haar bruiloft ontving Met Thomas Vergara, die op 6 juli wordt gevierd in het Château de Chantilly”.Hij is de enige persoon die ik vertrouw in de bende Marseille. Ik hou er zo veel van. Ze was uitgenodigd op mijn bruiloft, maar ze was op dat moment aan het filmen (NS Marseille versus de rest van de wereldOpmerking van de uitgever). Zij was de enige die ik had uitgenodigd. Hij is de enige persoon die ik waardeer in deze omgeving…zei Nabila.

Wat betreft de remake van reality-tv, het is niet iets voor een jonge vrouw. “Voor mij was dat verleden tijd. Ik ben geëvolueerd, moeder geworden. Op dat moment was ik 20 jaar oud. Ik was met een groep jonge mannen van mijn leeftijd, in een mooi huis, we waren aan het lachen… Nu is het mooie huis van mij. Zo’n show zie ik mezelf niet meer doen. Ik heb geen interesse vandaag‘, kondigde ze aan.

Nabila is sowieso de ster van haar documentaire reality getiteld Edel zonder filter Die wordt op vrijdag 26 november verwacht op Amazon Prime Video. Doorheen zeven afleveringen zal het onder andere mogelijk zijn om achter de schermen te ontdekken van haar bruiloft in de vorm van een prinses, die in een nachtmerrie veranderde toen ze erachter kwam dat ze was beroofd.

READ  Sylvie Vartan onthult schokkende onthullingen over Johnny Hallyday...