Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Florent Bagni, Julien Doré en Deep Purple in concertClaudio Quibo tijdens zijn recente bezoek aan de openluchttheaterscène van de Elzaswijnbeurs in Colmar. Elzas Foto’s / Vanessa Meyer

11 of 05. Dit is het einde van deze livestream, bedankt voor het volgen!

11 uur 01. “Je weet alles van dit begin van het programma”, besluit Claude Le Bourgeois, artistiek directeur van de wijnbeurs. Het loket gaat donderdagmiddag om 14.00 uur open Op het showterrein, telefonisch, bij Fnac, de ticketmanager en bij de gebruikelijke verkooppunten.

11 uur. De laatste datum die vandaag is aangekondigd, is ook een uitstel voor 2020: The Johnny Way met Jean-Baptiste Gigan.

10×57. Donderdag 28 is de hoofdavond van deze editie van 2022: Florent Bagni. In het eerste deel programmeerden de organisatoren Ann Sila, de grootste winnaar van de “All Stars”-editie van The Voice.

10×55. Op 27 juli werd een grote avond aangekondigd – al gepland voor 2020 – met artiesten die nog nooit eerder in Colmar hadden opgetreden: Tsew schatje En Angela.

10×51. Op 25 juli staat een dubbele avond gepland met de rapper PLK En Damsu.

10×50. 23 juli Julian Doré Hij zal op het podium staan.

10u 48. Op 22 juli delen twee Engelse groepen de poster: Alan Parsons Live Project (wat de eerste keer zal zijn in Colmar), en Donker paars.

10u45. We gaan naar de Wine Show 2022. “Twee jaar afwezigheid, we missen het. We kunnen niet wachten om onze openbare reünie in 2022 te maken”, zegt Christophe Krube. Zes van de 11 avonden worden vanochtend bekend gemaakt en het tweede deel van het programma wordt in het eerste kwartaal van 2022 onthuld.

‘Gezondheidsvergunning en het dragen van een mondkapje zijn verplicht’

10×43. “Met betrekking tot gezondheidskwesties volgen we de instructies van dag tot dag. Een gezondheidsvergunning en het dragen van een masker zijn ook vereist”, zegt Christophe Krube, directeur tentoonstellingen en tentoonstellingen bij Colmar Expo.

10 en 40. Stephanie Gwen, directeur communicatie, gaf een update over “Cuvée Givrée”, waarvan de programmering al bekend is. Ongeveer vijftig exposanten zullen aanwezig zijn: “De exposanten volgden meteen”, zei ze. De focus zal ook liggen op wijnen uit de Elzas. “Het is tijd om Elzaswijn terug te brengen naar het centrum van de Elzas”, drong Pierre Heedt Trimbach aan, voorzitter van de GPNVA (die de grote huizen van de Elzas samenbrengt).

10u30. De eerlijke persconferentie begon. Voordat hij het programma onthulde en sprak over “Cuvée Givrée”, sprak Christian Roth, voorzitter van de Colmar Expo, over de “treurige twee jaar” die net zijn verstreken. In 2019 werden 315.000 bezoekers geregistreerd.

READ  Afwezig Kenobi, van Marvel in puin, Disney in de schijnwerpers: Terug naar Disney + Day

10 u. Hallo en welkom bij deze livestream gewijd aan de persconferentie waar het programma voor de 2022-editie van de Alsace Wine Fair in Colmar zal worden onthuld.