Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lotto: de historische jackpot van dit weekend

Op zaterdag 27 november staat er meer op het spel om Lotto te winnen sinds 1976: 27 miljoen euro.

Deze recordwinst betekent dus dat er sinds 27 september 2021 geen winnaars meer zijn geweest. Er ligt dus 27 miljoen euro voor het grijpen. De vorige recordwinst werd afgelopen september behaald, de jackpot was destijds 26 miljoen euro. Dit brak het record van juni 2011.

Als niemand de loterij op 15 december 2021 wint, is er € 38 miljoen mee gemoeid, iets waar spelers van gaan kwijlen. Volgens het Lotto-reglement gepubliceerd door de loterijEr kunnen niet meer dan 36 trekkingen zijn zonder winnaars. Een situatie die nog niet eerder is voorgekomen, maar in het geval dat er geen winnaar is, moet het bedrag in theorie worden gedeeld.

Goed jaar voor Pluto- en Euromillions-winnaars

2021 zal in het teken staan ​​van vele jackpotrecords in de lotto maar ook in de Euromillions. In het geval van de Europese loterij werd het maximum bereikt en twee keer gewonnen. Een Zwitserse speler won in februari 210 miljoen euro en daarna a Frans Polynesisch Hij won in oktober 220 miljoen euro. Bij de volgende trekking, die vrijdag plaatsvindt, is 163 miljoen euro inbegrepen.

Opgemerkt moet worden dat de kans dat een speler Pluto wint groter is dan de kans om Euromillions te winnen. Inderdaad, in het eerste geval om de jackpot te winnen, is het noodzakelijk om vijf goede nummers tussen 1 en 49 te vinden, evenals een geluksgetal tussen 1 en 10. In het geval van Euromillions is het een kwestie van de vijf goede nummers vinden tussen 1 en 50 en twee sterren tussen 1 en 12.

READ  Prins Harry was "bang dat Meghan Markle hem wilde verlaten"