Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Catherine Ringer voelt zich ongemakkelijk bij een concert in België

Zangeres Catherine Ringer zakte donderdagavond in elkaar op het podium, het slachtoffer van ergernis op het Luikse Forum in België. Verschillende video’s die op sociale media zijn geplaatst, laten zien dat de artiest kapot gaat met een volledig optreden voor het publiek. Duidelijk gelovend in een theatervoorstelling van zijn kant, bleef zijn muziek spelen.

Dan grijpt iemand van zijn team na enkele seconden in, en nadert de zanger die nog op het podium ligt. Dan begrijpt het publiek dat de scène geen deel uitmaakt van de show. Met de hulp van een aantal van zijn teamleden, waaronder muzikanten, wordt de 64-jarige artiest enkele ogenblikken later wakker en kondigt aan dat hij niet meer kan zingen. Onder applaus van het publiek verliet ze eindelijk het podium. Het concert werd uiteindelijk afgelast en toeschouwers werden uitgenodigd om naar huis te gaan.

‘Het is een enorme klap van uitputting’

De entourage van oud-lid Rita Mitsuko wil gerustgesteld worden. “Het is een enorme klap van uitputting, de Parijzenaar dringt aan op haar rol, Corida, die zich vanmorgen bij de zangeres aan de telefoon voegde. Het is begrijpelijk, Catherine is aan het einde van de tour en heeft afgelopen weekend een fysiek zeer fitte Olympiër. stadium heeft ze zichzelf niet gespaard. Maar niets verontrustends. Ze is niet opgenomen in het ziekenhuis, ze is aan het rusten. We zullen overdag met haar zien of ze haar laatste twee afspraken van het jaar wil annuleren of niet.”

READ  Verdriet van onze menselijke conditie

Catherine Ringer, die haar op 20-21 november in Olympia ontving, zou vrijdagavond zingen in België, in de stad Burgerhout en op zondag in Reims tijdens het Shrabia-festival.