Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tayc in finale Dance with the Stars: deze blessure werd geheim gehouden

Vanavond is het de grote avond! Na drie maanden van felle concurrentie, nemenEn Bilal Hassani en Micho spelen eindelijk een finale dans met de sterren Live op TF1.

Elk van de genomineerden bereidde drie dansen voor voor een spraakmakende eindshow voordat het publiek tussen hen besliste en de winnaar van het elfde seizoen kiest. Hoe dan ook, zanger Taek heeft alles al gewonnen, hij is het populariteit explodeerde Deze afgelopen weken. Het moet gezegd worden dat hij met zijn partner Fauve Hautot, die heel dicht bij hem staat, wekelijks een schot in de roos doet, met meer verbluffende prestaties dan de anderen. Tango, Paso doble, Valse, Jive … Tayc beheerst alle dansstijlen en staat altijd op de eerste plaats in de ranglijst. Hij is zelfs de enige dit jaar die hem niet had Niet onderworpen aan stemmen van kijkers. Zijn avontuur had echter een geheel nieuwe wending kunnen nemen, en dat al sinds het begin van zijn leertijd.

In feite, ontmoet hem BFMTVDe zanger was gefascineerd door de moeilijkheden die hij tijdens de repetities tegenkwam. “Ze probeert het echt!Hij zei: En om aan te kondigen:Dit betekent dat de eerste herhalingen’, Het was drie maanden geleden, ik maakte het af met een liesblokkade! Een blessure die hij wist te verbergen. Het beste van alles was dat Tayc op dat moment geen tekenen vertoonde dat hij in slechte vorm verkeerde.

Naast leren dansen dankzij Cha Cha dans met de sterrenTayc heeft genoten van ongekende media-aandacht. Dit heeft hem vandaag veel erkenning opgeleverd. “Dit zijn niet langer dezelfde mensen die me op straat tegenhielden, het zijn niet langer dezelfde mensen die me kennen, het zijn nu families. dat is coolVrolijk de microfoon van onze collega’s op.

Tayc kreeg de mensen niet aan het praten over hem, want na muziek en dans begon hij met filmen. Hij vertoont ook zijn eerste film op Netflix, een romantische kerstkomedie genaamd Kerst stroom.

READ  Netizens berispte Jean-Marie Bigard na een foto van zijn show in Fréjus