Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nabila is geschokt: ‘We gaan niet meer in Frankrijk wonen’

Het spijt me om het te zeggen, maar het is de waarheid. Ik heb veel vrienden die zijn beroofd, ze hebben kinderen thuis… We zullen nooit meer in Frankrijk gaan wonen. Als publieke figuren moeten we een kleine jongen beschermen. Mijn zoon gaat boven alle anderen, en het is mijn rol als moeder om hem te beschermen.”Uitleg aan abonnees.

De goed herstelde Nabila Beauty Foundation geeft toe dat veel van haar vrienden van reality-tv ook zijn geïntimideerd en beroofd en dat hun vertrek naar het buitenland een gevolg is van deze bedreigingen. “Iedereen is verrast dat we vertrekken, maar als je je ogen een beetje opendoet, zul je zien dat we allemaal, zonder uitzondering, zijn beroofd, beroofd, ontvoerd of bedreigd… Moe en het overkomt niet alleen beroemde mensen ! Als een edelman en Thomas Vergara niet meer in Frankrijk willen komen wonen, sluiten ze de deur naar Engeland of de Verenigde Staten niet. We vinden het geweldig en wonen er veilig, net als in Dubai. We moeten stoppen onze gezichten te verbergen. Frankrijk uitgesloten, en tenslotte concludeert.

Ter herinnering: tijdens de bruiloft werden horloges, sieraden en huwelijksgeschenken gestolen, inclusief alle bezittingen van Thomas Vergara. De dader(s) van de overval zijn door het dak gegaan en zijn erdoorheen geglipt “Ik heb een simpel raam open laten staan”, zoals ik eerder zei Parijse op tijd.

READ  "Het kan jou overkomen": Natalie Felono onthult de echte redenen voor haar vertrek uit het team van Julian Courbet