Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Amerikaanse acteur Michael K. Williams, vooral bekend van zijn rol als Omar in de serie “The Wire”, is op 54-jarige leeftijd overleden

De politie van New York zei dat zijn lichaam in zijn huis werd gevonden. Veel Amerikaanse media lokken een overdosis uit, aangezien de acteur al sprak over zijn strijd tegen verslaving.

Artikel door

gepubliceerd

Update

leestijd : 1 minuut.

Fans van de serie zullen hem herinneren voor het spelen van gangster Omar Little de draad, maar het was verre van zijn enige prominente rol. Amerikaanse acteur Michael K. Hollywood VerslaggeverMaandag 6 september, bevestiging van informatie van New York Post.

“Hij stierf in een appartement (…) in Brooklyn”Een New Yorkse politiefunctionaris vertelde AFP zonder uit te wijden, terwijl verschillende media zeiden, waaronder: New York Post Hij bracht de stelling van een overdosis naar voren en citeerde daarbij politiebronnen. De krant meldt dat Michael K. Williams in het openbaar heeft gesproken over zijn strijd tegen verslaving.

in een de draad (Uitgezonden in Frankrijk onder de titel Luisteren), had zijn gezicht een lang litteken gegeven aan het karakter van de jonge Omar, een homoseksuele bandiet die kooplieden berooft in de rol die nog steeds een van de meest opwindende rollen in de serie is. Michael K. Williams speelde ook Empire Corridor En hou van landDit laatste optreden leverde hem een ​​nominatie op in de categorie Beste Mannelijke Bijrol in een Dramatische Serie bij de langverwachte Emmy Awards. Hij had al vier nominaties gekregen, met name voor zijn rollen in een nacht En als ze ons zien. Hij maakte ook veel filmvoorstellingen, vooral in 12 jaar slaaf.