Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lam (Dancing with the Stars 2021): Zijn toestand is om problemen met zijn gezin te vermijden

TF1 start op 17 september Dancing with the Stars 2021. Nadat de personages waren geformaliseerd, begonnen de personages deze nieuwe mooie ervaring te vertrouwen. Als onderdeel van de persconferentie werd Lam speciaal onthuld aan onze collega’s Vrijetijds-tv zijn status om aan het programma deel te nemen.

We kunnen wel stellen dat de 50-jarige zanger van een uitdaging houdt! Na deelname aan Eilandberoemdheden In 2018 vertaler kleine zus Hij keert terug op tv in het nieuwe seizoen van dans met de sterren. En half augustus verborg ze haar angsten over fysieke nabijheid met haar partner niet. “Het enige waar ik bang voor ben, is een man aanraken die niet mijn man is. Gelukkig staat hij aan mijn kant. Hij zei: ‘Haal alles eruit en maak je geen zorgen om mij. Het is een komedie. Dus ik ben meer op mijn gemakIk legde het aan Télé Star uit.

Lamm had ook nog een andere angst: zijn kleren. Aan de mannenkant gebeurt het dat sommige dansen met hun blote torso, en aan de vrouwenkant zijn sexy mini-jurken vaak aan de orde van de dag. Dus ik vroeg om een ​​kleine gunst van de productie dans met de sterren. Nadat ze duidelijk heeft gemaakt dat ze eigenlijk weigerde mee te doen aan een danswedstrijd omdat haar lichaam altijd al ingewikkeld was, raakt ze gefascineerd door Vrijetijds-tv : “van mijn afkomst [tunisiennes, NDLR]En We laten ons lichaam niet zien. Ik dacht bij mezelf of het meer problemen in het gezin zou veroorzaken … (…) In de familie verschijnt een stuk vlees, je bent een punk. Ik draag een roze pruik, het was echt een ding. Dan heb ik een grote tatoeage, ik wil geen vrachtwagenchauffeur zijn met een jurk. Ze vroeg hen om ze te verbergen.

Het publiek Dus zal Lam niet zien met”korte dingen. Maar ze verduidelijkte snel dat “kan spannend zijnHet zal in ieder geval niet worden beoordeeld op haar outfit, maar op haar optreden op de set.Dit zijn Jean-Paul Gaultier, François Allo en Dennitsa Ekkonomova (viervoudig winnaar van de show) die deze zware taak zullen klaren, en ook zullen wees blij om te zien dat Lucy Lucas en Moses ( Koh Lanta), Aurelie Ponce, Lola Dubini, Wadden, Bilal Hassani, Jean-Baptiste Monnier, Jeremy Creedville, Tyke en Micho de jonge en internationale YouTube-ster Dita Von Teese on Earth ontwikkelen.

De deelnemers waren verrast om nieuwe dansers te zien deelnemen aan het avontuur: Coralie Licata (vrouw van symbolische danseres Christophe), Samuel Texeier, Adrien Cape, Joel Lozulo en Elsa Blois. Dus moesten sommige senioren, zoals Christian Millet, hun plaats inleveren.

READ  Anti-abortusfilm flopt in C8