Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Naar een nieuw lean protocol

De nieuwe, nog niet geformaliseerde maatregelen die naar de sociale partners zijn gestuurd, voorzien in het bijzonder in de mogelijkheid voor werknemers om om zes uur aan tafel te lunchen.

Terwijl medewerkers binnenkort kunnen terugkeren geleidelijk naar hun werkplekDe restaurants van het bedrijf bereiden zich voor om hen te verwelkomen voor de lunch.

Eind maart 2020 heeft de regering de afstandsmaatregelen voor massarestaurants aangescherpt. met vooruitgang Vaccinatie En om het aantal verwondingen te verminderen, zal het mogelijk zijn om ze te verminderen, zoals bepaald in het nieuwe protocol dat door het ministerie van Arbeid aan de sociale partners is gepresenteerd, en dat figaro Verkocht. Het document, dat nog niet officieel is bevestigd, getuigt van een versoepeling van de receptie van het personeel tijdens de lunch vanaf 9 juni.

Onder de nieuwe maatregelen die in dit document worden beschreven, vinden we met name de mogelijkheid om: “Lunch alleen of in een groep van maximaal 6 personen, met aanwezigheid of reservering samen, om het aantal contacten te beperken”. Het vorige protocol alleen geautoriseerde medewerkers “Eet lunch alleen, laat een lege ruimte voor je open en respecteer strikt de afstandsregel” Twee meter tussen elke persoon. Bezette tafels moeten nu minimaal 2 meter uit elkaar staan “Tenzij een vaste of afneembare wand voor fysieke afscheiding zorgt”. In de rij en voor elke beweging in het restaurant moeten gasten: Respecteer de afstand van een meter En ze houden vast aan hun overtuiging. Ze zullen het dan tijdens de maaltijd in de zak moeten bewaren.

READ  De toekomstige elektrische Renault tot 2025

Wat betreft de maximale opvangcapaciteit van collectieve horecaplaatsen, dit nieuwe document stelde deze vast op 50% van de capaciteit van het etablissement.

Liever afhaalmanden

Het document vermeldt het handhaven van desinfectiemaatregelen voor gebouwen en “Het verstrekken van een hydro-alcoholische gel voor gasten bij de ingang van het restaurant en na het uitgaan” Naast het dragen van een masker, “Fysieke scheiding bij balies en opnames” of “Verlucht kamers met twee aparte punten (deur en raam) een paar minuten per uur, naast ventilatie/ventilatie volgens de voorschriften.” Bedrijfsrestaurants worden ook aangemoedigd om door te gaan “Plaats zoveel mogelijk manden om uitgetrokken en geconsumeerd te worden op de werkplek voor alle of een deel van de gasten”.


zie ook – Hoe organiseer je het werk na Covid-19? Myriam El Khamry waarschuwt voor de gevaren van “fracking binnen bedrijven”