Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cryptocurrency Strike, twee nieuwe banken verbieden Binance

Drie grote banken hebben alles verboden Betalen en overmaken naar meerdere uitwisselingen van cryptocurrencies. Overdracht van informatie door Crowdfund-insider Het rapporteerde een wijdverbreide blokkering van miljoenen klanten van Barclays en van nieuwe banken Monzo en Starling Bank.

De reactie van deze Britse instellingen na vele cryptocurrency oplichting die personen de afgelopen maanden hebben getroffen. Sinds het begin van het jaar schatte een door onze collega’s aangehaalde studie het totale bedrag dat door fraude is opgenomen op ongeveer £ 60 miljoen, of ongeveer 70 miljoen euro.

Op dit moment weten we nog niet of de staat instellingen onder druk heeft gezet om zo’n plotselinge actie te ondernemen.

“Tijdelijke” maatregelen

Starling Bank Is een nieuwe bank dicht bij het model Revolutie Met bijna 2 miljoen geopende betaalrekeningen. Ze was het meest transparant over de situatie. Haar klanten kunnen niet langer overschrijvingen doen of betalen met een bankkaart naar platformen Zoals Binance of Zwitserse Borg.

Het management zei dat de huidige blokkeringsprocedures al zijn klanten betreffen. Dit zullen echter slechts “tijdelijke maatregelen” zijn om klanten te beschermen. Het is moeilijk te bevatten hoe zo’n beslissing slechts tijdelijk zou zijn en omwille van het? Hoeveel tijd Starling Bank zal populaire platforms voor het kopen van cryptocurrency verbieden.

Monzo en Barclays U volgt dezelfde procedure en Crowfund van binnenuit Naar verluidt is de huidige context in Engeland tegen cryptocurrencies erg gespannen. Gouverneur van de Bank of England, Andrew Bailey, zei eerder dat cryptocurrency zichzelf zou kunnen laten zien “Gevaarlijk”. parallel, 10 miljoen inwoners van het VK Bezit van digitale activa in 2021 (toename van 558% sinds 2018).

READ  Belastingen 2021: Dit is de datum waarop het teveel betaalde wordt voldaan

Sinds half mei zijn ook veel particulieren met twijfel zeer grote bedragen kwijt Markten gewonnen. De prijscorrectie van Bitcoin veranderde de digitale valuta van ongeveer $ 58.000 naar $ 35.000, voor 37% afname Met als gevolg het wissen van honderden miljarden dollars.

In de sector investeringsplatforms op de aandelenmarkt is hetzelfde fenomeen waargenomen vice versa. Zo weigert het Nederlandse platform Degiro, dat in Frankrijk beschikbaar is, zijn klanten om geld te ontvangen van enkele nieuwe banken zoals Revolut en N26.