Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na Delort, naar weer een mislukking van Marseille

na het weggaan Dario Benedetto In Elche hoopt OM te werven Andy Delort om zijn afwezigheid te compenseren. Maar tot nu toe heeft Marseille zijn fantasieën in toom gehouden in zijn zoektocht naar offensieve versterkingen.

OM Mercato: Na Delort wendt een andere aanvaller zich af

Olympique de Marseille heeft een bewogen overgangsperiode achter de rug, vooral in de richting van aankomsten. Marseille club geleid door Pablo Longoria, Noteer de komst van negen rekruten sinds het begin van de transferperiode. Niet alles komt echter noodzakelijk uit voor de leiders van Marseille. Drie dagen voor het einde van de zomerse transferperiode heeft OM nog geen nieuw aanvallend hart kunnen rekruteren.

Coach Jorge Sampaoli hoopte te tekenen Andy Delort Tijdens deze week. Maar met de beperkte financiën van de Olympische Club leek het bijna onmogelijk om de Montpellier HSC-spits bij OGC Nice te stelen. Na enkele weken onderhandelen, De Algerijnse spits zal zich eindelijk verbinden aan OGC Nice voor een cheque van € 10 miljoen.

Volgens de informatie ontvangen van het teamHet is al geregeld. Andy Delort Zaterdag wordt in Nice verwacht dat hij zijn medische keuring ondergaat voordat hij officieel naar de sportschool gaat. Een grote teleurstelling voor de leiders van Marseille, die hun toevlucht zullen moeten nemen tot andere offensieve paden. Bovendien richten de leiders van Marseille zich nu op werving Kyle Larin (Besiktas). Maar ook daar zal Marseille waarschijnlijk teleurgesteld zijn.

Kyle Larrain ligt ver van Marseille?

Volgens de informatie ontvangen vaneSportXOM deed een bod van 6 miljoen euro om over te nemen Kyle Larin. Al snel wezen de leiders van Besiktas het aanbod af. Volgens Turkse media wordt dit de derde afwijzing van het OM in deze zaak. De leiders van de Turkse club zullen minimaal 10 miljoen euro eisen om hun Canadese spits, wiens huurcontract in juni 2022 afloopt, te verkopen.

READ  Voormalig NBA-speler zegt dat Tony Parker "absoluut verdient" om opgenomen te worden in de NBA Hall of Fame

Dat bedrag lijkt tot nu toe buiten bereik voor Marseille, dat tijdens deze zomerse transferperiode aanzienlijke kosten heeft gemaakt. Het valt nog te bezien of OM zal terugkeren met een naar boven herziene breedte. Toekomstige verkoop van de Duje Caleta-Car en Boubacar Kamara Het zou Marseille in staat kunnen stellen de fondsen te werven die nodig zijn om deze deal te realiseren.