Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na 3 jaar en 236.184 pogingen heeft deze speler eindelijk deze extreem moeilijk te verkrijgen Pokemon gevangen

Na 3 jaar en 236.184 pogingen heeft deze speler eindelijk deze extreem moeilijk te verkrijgen Pokemon gevangen

De rest volgt na deze aankondiging

Het is niet ongebruikelijk dat een streamer zich specialiseert in één game, en die is tenminste uitgebracht 472 stromen op Pokémon Met als enige doel het vangen van zeer specifieke Pokémon. Dit is verre van een legendarische klassieke stijl of moderne flamboyantie Pokemon zijn zeer zeldzaam Het duurde meer dan 230.000 testen De speler kan het dus in handen krijgen!

3 jaar en 230.000 tests op vissen, maar niet zomaar vissen!

Als je een Pokemon-fan bent, heb je er waarschijnlijk al van gehoord Barbao, Dat klinkt net als de klassieker Magikarp Het verkrijgen ervan is echter ingewikkelder. En nog meer als je het probeert te krijgen Het helderpaarse uiterlijk.

In feite kan deze Pokemon technisch gezien slechts op één plaats worden verkregen, Route 2, en moet er (zeer) lang worden gejaagd.

Wimpel Omkering, omkering, omkering Daarom daagde hij zichzelf uiteindelijk uit Pokemon zwaard en schild Er bestaat ruim drie jaar, Om het in zijn glanzende vorm te krijgen, duurde het allemaal meer dan drie jaar, bijna vier jaar!

Veel fans volgden hem in verschillende Pokemon-saga’s, voor sommige volgers was de streamer altijd op zoek naar Shiny, dus dit is een prestatie voor het hele kanaal.

na 1383 dagen, En totaal 236.183 lijnen op Route 2Reversal is eindelijk uit en je zult zijn opwinding begrijpen in deze clip.

Een succes dat door de gemeenschap wordt geprezen!

In deze clip kun je de bevrijding voelen in de reactie van Reversal, die drie jaar later deze achtervolging tot het hoofdonderwerp van zijn inhoud maakte.

READ  Windows 12 en RAM, zal uw computer compatibel zijn?

Het filmpje was te zien op Twitter meer dan een miljoen keer, En daar bleef het niet bij!

In dit tweede fragment werd de omroep onderzocht ontwikkeling Pokemon via uitwisseling, en Nintendo kon niet anders dan maken Klein grapje Met deze communicatiefout zorgde dat voor een beetje opwinding!

Het tegenovergestelde kan nu leven zonder over zijn vis te dromen, met groot succes onder zijn riem!