Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Myriam Abel veranderde: -20 kilogram in 4 maanden, verloor haar enorme gewicht en zonder zichzelf te beroven

Myriam Abel veranderde: -20 kilogram in 4 maanden, verloor haar enorme gewicht en zonder zichzelf te beroven

Seizoen 3 winnaar van nieuwe ster (in 2005) kwam ze terug voor de camera’s. Myriam Abel Hij was de gast van Jordan de Luxe in zijn show in Jordanië, op C8. Een gelegenheid om zijn aanzienlijke gewichtsverlies te bespreken.

Afgelopen voorjaar kwam het voormalige M6-filter in de schijnwerpers op het programma Top 10 gemiste aanbiedingen Op C8 staan ​​netizens versteld. Veel mensen zijn ervan overtuigd dat ze heel vaak haar toevlucht nam tot plastische chirurgie. “Oh Myriam Abel, wat heb je gedaan?! Dit gezicht, wat jammer!“,”Nee, maar Miriam Abel is onherkenbaar! Stop de operatie, het is teveel!‘, als we in het bijzonder konden lezen. Maar dit is niet het onderwerp dat ik noemde tijdens haar bezoek in Jordanië. Myriam Abel heeft al gesproken over haar gewicht.

De 41-jarige zangeres gaf toe dat ze “doe ietsEnergieniveau eerder.Ik had overgewicht. Mijn gewicht was 70 kilogram voor 1 meter en 56. (…) Ik was op een heel slecht dieet, en omdat ik me slecht voelde over mezelf, had ik het genoegen om te eten.Het is ingewikkeld, dus besloot ik de controle terug te nemen dankzij een herbalancering van de voeding. Ik volgde een programma dat werkte voor een vriend van haar. Heel snel zag ze resultaat.”Ik verloor 20 pond in vier maanden. Het is niet gevaarlijk omdat ik mezelf niets ontzeg. Het is geen dieet, ik ben niet teleurgesteld“, Volg de persoon die vandaag 51 kilogram weegt en die graag vindt”Gewicht [ses] 20 jaarAl snel legde Miriam Abel uit dat ze zich op dat moment niet aan het ontwikkelen was.

READ  Estelle Lefébure heeft opnieuw liefde gevonden met een al beroemde Franse acteur in een relatie, waaruit hun schok blijkt

De artiest van vandaagHet ruikt heerlijk“In haar vel. Ze is blij dat haar voedingsbalans in dit geval heeft gewerkt. Ze zou plastische chirurgie hebben ondergaan.”De volgende stap was liposuctie.. Daar ben ik vandaag zo blij en zo trots dat ik al die kilo’s ben kwijtgeraakt zonder liposuctie te ondergaan.‘, concludeerde ze.