Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Johnny Depp in een relatie met een mooie Engelse?  Prins Harry en Meghan Markle kennen haar goed…

Johnny Depp in een relatie met een mooie Engelse? Prins Harry en Meghan Markle kennen haar goed…

Dit is nieuws dat waarschijnlijk veel inkt zal doen vloeien! volgens dagelijkse mailEn de Johnny Depp zal een relatie hebben met Joel Rich, een 37-jarige advocaat uit Londen die de acteur vertegenwoordigde in een rechtszaak tegen de krant in 2020 wegens laster. de zon. Een juridische strijd die hij uiteindelijk verloor, beschreef de uitspraak als “zorgen makenrond hem.

Een bron vertelde het tijdschrift ons wekelijks Dat “chemie“Tussen Lily Rose’s vader en de advocaat”abnormaal“dat was”serieus met elkaar“.dus de jonge vrouw heeft een romantische relatie met de acteur, zij.”Partner bij het grote internationale advocatenkantoor Schillings – dat ook Prins Harry en Meghan Markle vertegenwoordigtgenoemd dagelijkse mail, Toevoegen dat zij ook is “in Echtscheiding van de vader van haar twee kinderen met wie ze trouwde toen ze werkte als Johnny Depp.”

emotioneel complex

Aan de andere kant maakte ze geen deel uit van zijn juridische team tijdens zijn veel gepubliceerde proces met Amber Heard, dat ze ook verschuldigd is. $ 10,35 miljoen aan compensatie, meldde het Britse tabloid. Maar als Joel Rich het had gedaanEr is geen professionele verplichting“In deze proef waren ze vergelijkbaar”Verschijnt in de rechtszaal om een ​​ster te “ondersteunen” Pirates of the Caribbean. Een zaak waar ze als volgt beoordeeld zou worden…persoonlijk” Voor haar.

De Engelse krant stelt ook dat Joel Rich niet moet worden verward met een advocaat Camille Vasquez, die Johnny Depp verdedigde tijdens zijn proces met Amber Heard en ervan werd verdacht meer dan vriendschappelijke betrekkingen te hebben met de acteur. Wat we expliciet hebben ontkend dagelijkse mail Onthul wat tijd Later had ze eigenlijk een relatie met Edward Owen, de Britse CEO van WeWork (een bekend vastgoedbeheerbedrijf in Europa), Ten tijde van dit proces.

READ  Publiek Aankomst om 20.00 uur: Jill Polo-afstand, Karen Bast, "Daily" krachtig, "Home Scenes" aan de gang