Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lea Salameh zonder filter live in de lucht van Jean-Luc Mélenchon

Lea Salameh zonder filter live in de lucht van Jean-Luc Mélenchon

Philip Vandel ontving in Culture Médias Studios, uitgezonden op Europe 1 op vrijdag 23 september, Journalist Lea Salama en gastheer Christophe Dechavane. Kom naar het heden Een nieuwe show genaamd wanneer?wordt de première uitgezonden op zaterdag 24 september om 23:10 uur in France 2. Bij deze première was het duo diep onder de indruk van hun gasten: Jean Paul Rove, Jan Moix, Lawrence Ferrari en zelfs Jean-Luc Melenchon. Philip Vandel is sindsdien verrast door diens aanwezigheid onder de gasten De politicus heeft naar verluidt alle uitnodigingen afgewezen sinds zijn partij in rep en roer was Na de Quatennens-affaire. ‘Hoe heb je hem overgehaald om naar de set te komen?’ondervraagt ​​vervolgens de journalist uit Europa 1.

“sliep”losse Christophe Dechavan. “Ik ging naar bed”Leah Salameh begon weer te lachen. En om toe te voegen: “Ik sliep met Jean-Luc Melenchon, ik wilde je vertellen, dit is hoe ik het voor het eerst kreeg!” Toen hervatte de metgezel van Raphael Glucksmann haar ernst: “De waarheid isWe hebben het lang daarvoor uitgebracht (let op: de zaak Quatennens)We lanceerden het aan het einde van de zomer (…) Ik denk dat hij wil pratenIk denk dat Mélenchon graag premières doet, in tegenstelling tot anderen die wachten om te zien of het oké is om te komen enz. Neemt graag risico’s. heel eerlijk, (…)

Lees meer op Closermag.fr

Valery Kaprisky: wat doet haar voorzichtige echtgenoot, die haar leven 23 jaar met haar deelt?
Spice Girls: Wat gebeurt er met de vijf zangeressen van de band?
Kylian Mbappe “Shadow Himself”: nepvriendschap, jaloezie … Dit machiavellistische plan dat Paul Pogba zou hebben uitgelokt
Dancing with the Stars: Is Florent Pierre’s metgezel jaloers op Ines Vandami? geld krijgen
‘Sommigen zullen geschokt zijn’: georganiseerde misdaad, hekserij, geldzak … In de gevangenis rijdt de broer van Paul Pogba het punt naar huis

READ  Britney Spears verzoekt om vervanging van haar voogdij door een onafhankelijke accountant