Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De film “Saint Omer” van Alice Diop zal Frankrijk vertegenwoordigen

De film “Saint Omer” van Alice Diop zal Frankrijk vertegenwoordigen

Deze speelfilm won op 10 september de Grand Jury Prize en Best Debut Film Award op het filmfestival van Venetië in 2022. De film wordt op 23 november in Frankrijk in de bioscoop uitgebracht en wordt vertoond in de categorie “Internationale speelfilms”.

Artikel door

gepubliceerd

Modernisering

leestijd : 1 minuut.

Na dertien dagen bestaan Bekroond op het filmfestival van Venetië, Alice Diop Film, Sint Omar, Hij werd op vrijdag 23 september gekozen om Frankrijk te vertegenwoordigen bij de komende Academy Awards. Geïnspireerd door een waargebeurd verhaal over de kindermoordervaring, Sint Omar op zoek naar ontdekking “De Grote Universele Vraag” wij hebben “moederschapsrelatie”, Dat bevestigde de regisseur tijdens Mostra.

Zijn film vertelt het verhaal van Lawrence Cooley, gespeeld door Guslaji Malanda, een Senegalese immigrant die ervan wordt beschuldigd haar 15 maanden oude baby te hebben vermoord door haar bij vloed op de North Shore achter te laten. De film, waarin het proces centraal staat, is direct geïnspireerd op nieuws uit 2013 en het proces dat daarop volgde.

Dit is de eerste speelfilm van een 43-jarige regisseur, die zich tot dan toe specialiseerde in documentaires. wij (2021), die de kijker meeneemt naar een gebied – doorkruist door RER B – en zijn bewoners.

Winnaar van de Grand Jury Prize en de First Film Award in Venetië, Sint Omar hij is “Een krachtige film die de heropleving van de Franse cinema symboliseert en we zijn er bijzonder trots op dat we deze kunnen ondersteunen door middel van voorschotten”, Welkom aan CNC-voorzitter Dominique Boutont, Geciteerd in een persbericht. Op 23 november draait het in de bioscoop.

READ  Horoscoop voor 29 april: astrologische voorspelling voor de hele dag